Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Ha tetszik nektek egy nő, mik lehetnek azok a tényezők, ami miatt nem kezdeményeztek náluk?
Írd be a keresőbe ugyanezt a kérdést. Minden nap felteszi valaki.
Ha tetszik egy férfi mik azok a tényezők, ami miatt nem rohansz oda és vallasz neki szerelmet?
Az első ami mindig eszembe jut:
"Ugyan mit akarhatna egy olyan nő/lány mint Ő, egy olyan fickótól mint én."
A másik ok, hogy elég nyuszi vagyok, és nem igen tudok társalogni a hölgyekkel. :(
Nem értetted a kérdésem lényegét, ugye?
Szerinted miért kérdeztem meg? :) Saját magad fogod megválaszolni a kérdésed, ha válaszolsz az enyémre.
Tudom, hogy ö parkapcsolatban van.
Olyan helyen vagyok, ahova tudom, hogy nagyon ritkan jönnek csak vissza (habar ez helyzet es hangulatfüggö).
Amikor eppen futok/sportolok es nem lihegve, testszagosan szeretnem leszolitani. (max. mosoly es kacsintas)
Amikor olyan barat vagy baratok tarsasagaban vagyok, akikel ritkabban tudok csak talalkozni es akik tarsalogni szeretnenek velem, nem pedig csak ugy lazan bulizni (ez esetben rendben lenne).
A lany munkatars vagy ügyfel. Ezt csak akkor lepnem meg, ha annyira nagyon vonzodom hozza, hogy hajlando lennek munkahelyet valtani, ha kapcsolatunk bonyodalmakhoz vezetne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!