Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak mindig kezdeményeznek ha tetszik nekik egy nő?
Férfiak véleményére lennék kíváncsi:) köszi.
27/N
Én csak akkor kezdeményeznék, ha egyértelmű jeleket látok arra, hogy a másik vevő a társaságomra. Ilyesmi sajnos még az életben nem történt velem amit #11 felvázolt hogy valaki szemkontaktust tartson vagy esetleg molyosogjon is. Ellenkező esetben az esély szinte nulla hogy hasonló élethelyzetben legyünk és vonzalom is legyen a másik részéről.
40/f
Nem, abszolút nem. Egyáltalán mit jelent az, hogy "tetszik egy nő"? Soha nem értettem én ezt, de lehet (sőt biztos) velem van a baj.
Szerintem soha, vagy talán egy esetben kezdeményeztem nőnél, de nem lett semmi a dologból. SŐT! A legutóbbi dolgom nővel úgy volt, hogy konkrétan ő kezdeményezett, majd küldött el a francba. Szóval azóta én abszolút passzív vagyok e téren, sőt ha érzékelem hogy egy nő akarna valamit akkor sem érdekel. Fölösleges időhúzás és agyzsibbasztás ez az egész. Irigylem azokat akiknek van türelmük, idejük és energiájuk foglalkozni a dologgal. Nekem már rohadtul nincs meg egyik sem.
Hosszas (ezalatt hónapokat érts) várakozás, megfigyelés után lehet, hogy elhatározom magam és nagyon óvatosan teszek valami lépést az illető felé, de ha csak a leghalványabb jelét látom annak, hogy nem vevő rám, például nem úgy válaszol egy üzenetre amit elvárnék, nem úgy szól, vagy nem olyan a mimikája egy beszélgetés során, akkor többet soha és el is kerülöm.
26F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!