Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy selejt vagyok, fogalmam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy selejt vagyok, fogalmam sincs meddig bírom tovább, mit tehetnék?

Figyelt kérdés
32 vagyok, egyedül vagyok, társkeresőkön a nők lenéznek, csak mert telt az arcom. Gyerekkorom rossz volt, nem akarok meghalni, de lassan odáig jutok hogy torkig leszek ezzel az egész élethelyzettel. Munkahelyemen is ridegek a nők, nem tartanak vonzónak átnéznek rajtam. Aki tetszik csak flegma velem. Utálom az életem, utálom a nőket. Depressziós vagyok gyermekkorom óta. És ez csak egyre mélyül. Ezen az oldalon is felesleges írni, mert csak bántanak. Pszichológushoz se tudom melyikhez menjek, fogalmam sincs mit kezdjek az életemmel, csak öregszem és monoton az életem. Szeretnék élni, de sokáig ezt nem lehet csinálni. Segítség. Mi a francot csináljak? Komolyan.
jún. 14. 20:35
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
Akkor mi tart vissza? Irány ismerkedni. :)
jún. 15. 15:46
 22/31 A kérdező kommentje:
Na igen, csak sajnos már az önbizalmam tönkretették és nincs motivációm sem ismerkedni, sem sportolni. elegem van mindenből. Lassan felzabál a depresszió.
jún. 15. 17:04
 23/31 anonim ***** válasza:
add le az elvárásaidat. ott a sok ducikás nő akinek nincs pasija. hajrá
jún. 15. 17:06
 24/31 anonim ***** válasza:

"ott a sok ducikás nő akinek nincs pasija. hajrá"

Te miről beszélsz?

Bőven 100 kiló feletti tonna-donnáknak is sovány pasijai vannak, vagy olyan amilyet akarnak

Akkor milyen túlzott elvárásokról van szó?

jún. 15. 17:10
 25/31 A kérdező kommentje:

Milyen elvárások?

A legszebbtől (ami kb 0,5%, csak hogy szembesítsem a sok nagyképűt hogy ők sem olyan nagy durranások) a legrondábbig mindegyik álomvilágban él és emberszámba sem néz. Nem adok én le semmit, nincs kedvem aberrált tuskókkal és 200kg-s zsírtömegekkel párkapcsolatba lenni.

jún. 15. 18:16
 26/31 A kérdező kommentje:
Nekem abból van elegem hogy a kutya nem áll szóba velem és hulladéknak vagyok titulálva. Hol a fenében lehet ismerkedni normális nővel? Hol? És hogyan?
jún. 15. 18:18
 27/31 anonim ***** válasza:

A normális nők elkelnek szempillantás alatt.

Tudod a kereslet-kínálat szabályai szerint. Csak a férfiaknál maradnak magukra a rendesebb alakok is, az aberrált közízlés miatt leginkább ők

jún. 15. 18:27
 28/31 A kérdező kommentje:
Most ott tartok hogy a nőkre rá se bírok nézni. Egyszerűen totál elegem van mindenkiből.
jún. 15. 22:35
 29/31 anonim ***** válasza:
Az előbb még gőzerővel akartál ismerkedni xDD
jún. 15. 23:35
 30/31 A kérdező kommentje:
Menj ki egy kicsit a levegőre, unaloműzésnek.
jún. 16. 11:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!