Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30 feletti nőknek is nagyon nehéz a társkeresés mert általában már a selejt marad?
Hát én a 40 es korosztályt próbáltam szinte az osszes dagadt kopasz paraszt vagy bunko vagy ronda.
Le kellett vennem 30 asokra a keresőmet. Azok kozt végre van olyan aki nem igenytelen, es sok.
Es erdekes amugy hogy van aki már 34 évesen is kopaszodik..
Marmint én ferfit keresek es igen nehéz a társkeresőkön. De harmincas pasik még talán elmennek átlagnak. De a 40 esek már kegyetlen.
(1)
Én azt vettem észre ilyen korban szinte már minden puhos testű igénytelen szőrös mindenhol.Gyerektartás miatt max kínai ruhákra van pénze vagy turiban vásárol.Nincs hobbija mert két meló kell neki hogy a gyerektartáson felül kaját is tudjon venni magának.Ha van is kocsija valami lerobbant ócskavas inkább bele sem ülök.Sok ilyen még az üdítőt is sajnálja randin mert úgy se lesz szex.
Inkább külföldi pasikkal ismerkedem ők jól neveltek,tudnak öltözködni van pénzük nyaralgatni nem otthon ülnek nyáron a kis lakásukban klíma nélkül és nyavalyognak.
#1:
A kopaszozással nettó bunkó vagy, mintha tehetne róla az ember.
Jézus 😱
Azt én is alairom, hogy sok önállóan, besavanyodott életét elő pasi van, aki azt várja, hogy egy no végre felkarolja és elkezdhessen élni. Tkp semmit nem csinálnak a munka, bevásárlás, házimunka, csaladlatogatason kívül. Nincsenek barataik, hobbija. Csak vannak, mint a befőtt. Nekem ez unalmas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!