Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Önértékelési problémáim...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Önértékelési problémáim vannak általában azt mondják jóképű,szinpatikus stb vagyok mégis bűnrondának tartom magam és mindig az jár a fejemben ha közeledem nők felé hogy miért kellenék neki hisz sokkal jobbat is kaphatna.?

Figyelt kérdés
Hogyan lehetne ezt orvosolni?Menjek szakemberhez ha igen kihez?

2022. szept. 8. 20:53
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
65%

"szinpatikus". More.

Amúgy menj szakorvoshoz, ha "fussa" rá.

2022. szept. 8. 20:56
 2/12 anonim ***** válasza:
96%

Google: pszichológus *városod*

És szimpatikus.

2022. szept. 8. 20:58
 3/12 anonim ***** válasza:
28%

Nem biztos, hogy önértékelési problémáid vannak.

Lehet, hogy tényleg ronda vagy.

Elnézést de ez is egy lehetőség.

2022. szept. 8. 21:02
 4/12 anonim ***** válasza:
30%

"miért kellenék neki hisz sokkal jobbat is kaphatna"

Mert ez így is van. Elég nagyképűnek kell ahhoz lenni, hogy valaki ennek az ellekezőjét állítsa magáról :D. Nők pedig nem állnak meg sose, hanem mindig kell nekik a jobb ;). Jobb egyedül, mint nőkkel, csak még nem tudod, mert nincs mihez viszonyítanod, de majd megtanulod te is.

2022. szept. 8. 21:06
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Nyilván azt mond, amit akar, én se hiszem, hogy tetszik nőknek, de tőlem... Az általad felvázolt lehetőség viszont így nem lehetséges, mert akkor nem tetszene senkinek se. Én pl. ronda vagyok ténylegesen és nem is tetszem senkinek se, soha nem is tetszettem.

2022. szept. 8. 21:08
 6/12 anonim ***** válasza:
"mások által jóképűnek mondott"... no comment 😂 Nézz tükörbe látod magadról mi az ábra. Egyébként meg pszichomókus fog tudni rajtad segíteni mi nem.
2022. szept. 8. 22:37
 7/12 anonim ***** válasza:
32%

"Egyébként meg pszichomókus fog tudni rajtad segíteni mi nem"

Már elnézést, de aki ronda azon mit tud segíteni egy pszichológus?

2022. szept. 8. 22:40
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Na igen, ezzel jobb szakembernél kezdeni, meg sportolást nyomatni.

Vonzalom szempontjából a nőknek jobban számít az ömbizalom, mint a jóképűség.

2022. szept. 8. 22:56
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
#7 szebbé nem tesz, az másik szakma (kozmetikus + személyi edző), de a kérdezőnek elsősorban önértékelési problémái vannak, túl félénk. Ez meg a pszichológus asztala.
2022. szept. 8. 22:59
 10/12 anonim ***** válasza:

"Hogyan lehetne ezt orvosolni?Menjek szakemberhez ha igen kihez?"

Az a baj az egész történeted nem életszerű. Ha ronda vagy, akkor a külsőddel foglalkozz, ha meg nem vagy ronda, az meg ahogy mondtam nem életszerű. Amúgy ki mondja neked, hogy "jóképű" vagy? Anyukád meg a szomszéd Juliska néni? Én anyukám is mondta már, hogy "olyan helyes gyerek vagy igazán hozhatnál már haza egy barátnőt", csak valahogy a nőknek erről egészen más a véleménye :D.

2022. szept. 8. 23:03
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!