Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30 feletti nőknek is nagyon nehéz a társkeresés mert általában már a selejt marad?
Hölgyeim, nem érzitek azt,hogy milyen alpári, bunkó módon beszéltek a másik nem képviselőiről?
-selejt
-dagadt
-dagadt bu*ik
-igénytelen
-csóró
Mi lenne,ha mi férfiak beszélnénk így rólatok?
Egy kis kultúrát, vigyetek a kommunikációba
Igaz, sok 30-as, 40-es "lepukkant" férfi van, DE nő is. Tudjátok ebben az országban kevesen engedhetik meg maguknak hogy egészségesen étkezzenek és sportoljanak és bizony ez meglátszik a külsőn illetve a mentalitáson.
Én lassan a 40-es kategória vagyok férfiban, de elég sok időmet elveszi hogy karban tartsam magam és ne úgy nézzek ki mint a kortársaim valamint sokat dolgozom hogy legyen pénzem egy kényelmes nélkülözés mentes élethez.
Azt tapasztalom sokszor hogy sok korombéli nő elfelejti hogy ezért cserébe nekem is vannak elvárásaim és nem csak külsőre, hanem belsőre is.
Velem még szóba állnak huszonéves nők is akik tényleg jól néznek ki és fiatalosak. Tapasztalatból mondom hogy a 30-as, 40-es nők többsége se nem néz ki jól és nem is olyan a felfogásuk mint egy fiatalabbnak. Én nem keresek házicselédet, pótanyát, de nincs szükségem egy hárpiára, és egy pótapát kereső ősanyára sem. A legtöbb korombéli nő előítéletes, be van feszülve és amelyik gyereket akar az rohan hogy ki ne fusson az időből, annak ellenére hogy nyújtani nem tud többet mint egy huszonéves, az egzisztenciájuk pedig hidegen hagy mert az nekem is van.
Ugyan már... :D Max ha egy kis faluban laksz és helyben keresel palit. De most gondolj bele, te selejt vagy, mert szakítottak már veled? Vagy a barátaid? Vagy bárki? Tegyük fel, hogy van egy pár, az egyik utálja a cigit, a másik 3 év együttlét után rászokik, nem hajlandó letenni, ezért szakítanak. Lehet, hogy te meg pont dohányzol és olyan férfit keresel, aki szintén. Neked jó lenne ez a férfi.
Attól még, hogy valakivel nem működött neki, veled működhet :) sok sikert :)
1.
Cimbora, van aki már 19 évesen is kopaszodik :D Volt osztálytársaim közül kettő már akkoriban mutatta a jeleit. Mára természetesen mindkettő teljesen kopasz, épphogy a '30-as éveik elején. Ez lutri. Az én férfirokonaimnak meg még idős korukban is túl gyorsan növő, sűrű haja van. Ez van, ezt dobta a "genetikai lottó"
"Nyilván az ilyen sportos, férfias, magabiztos, intelligens, szeretőni tudó, hűséges férfiből kevés van ezek nyilván már 20as éveiben megtalálják a nekik tetsző nőt így később már a selejt marad a nőknek és ezzel selejttel vannak tele a társkeresők..."
Jajj szegény 30+os nők, hiszen nekik is járna a herceg ugyanúgy, megírta a női magazin is hogy a kalandok végén herceg vár házasságra hiszen őt érdemled. De nekik már csak "a selejt" marad. Hallatlan!
Másrészt tök szépen le van itt is vezetve ez a bizonyos női jelenkori hipergám mentalitás. Idézem "sportos, férfias, magabiztos, intelligens, szeretőni tudó, hűséges férfi" = jó parti, és ezután hogy nincs átmenet és átlagos, hanem minden más ami nem ilyen = selejt. LOL
Én ugyan nem vagyok incel, de sok visszásság szemen szúrt már itt az oldalon, és hangot is szoktam adni ezeknek. Folyamatosan a férfiakat vádoljátok csomóan az oldalon hogy ők akarnak insta nőt és azon keseregnek ha nem olyan. Miközben 1. nem igaz, a többség nem olyat keresne állandóra, csak normál átlagost 2. pont nálatok van ez így, ezek szerint. Érdekes dolgok ezek az önvallomások, ha jól tudja detektálni az ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!