Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy selejt vagyok, fogalmam sincs meddig bírom tovább, mit tehetnék?
Milyen magas vagy?
Ha alacsony vagy te is, akkor nincs mit tenni, egész életedben utálni fognak és lenéznek a nők.
Ezt hallgasd meg...
"Nehogy már én tehessek arról hogy a másik egy felszínes önző gyökér… már bocsanat."
Felelősség hárítás...
Én vagy más miért is nyíljunk meg olyan embernek, aki önnön magát se képes elfogadni, másokban keresgéli a hibát, ahelyett hogy önnön magán változtasson és úgy várja a "sült galamb"-ot?
Más tehet-e bárki is arról, hogy neked van problémád? Képzeld nekem is van problémám, és meg akarom oldani azokat. De tudom, hogy mikor megleszek velük más fasság hullik a nyakamba.
"Depressziós vagyok gyermekkorom óta. És ez csak egyre mélyül." És tettél ellene valamit is? Vagy hagyod, hogy mélyüljön?
Állj a két lábadra. Első körben magadban és magad körül tegyél rendet. Vagy jobban szeretnél olyan nőt magad mellé, akinek a lakása szemetest hírből se hallotta és rohad minden maga körül és bűz járja át? Vagy olyat, ami tiszta, rendezett, napfényesés és kellemes illatú? Melyik tetszene? Ezt a lakást értsd mentális és lelki környezetnek.
Mindenki a rendezettet szeretné, hát akkor teremtsd meg! Ápold és tartsd karban. Megváltoztatja a kisugárzásod is.
De ezt még úgy se fogod elhinni még, mert még nem hitted el magadról se, hogy képes vagy rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!