Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 40 éves férfi aki csak 50...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

40 éves férfi aki csak 50 éves nőknek kell, az egyértelmű jele hogy selejt férfi?

Figyelt kérdés
Az 50 éves nőkre nézve ez a kijelentés nem sértő? Hogy nekik már csak a maradék jut?

2023. okt. 27. 22:17
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
50 leszek lassan, de a 40-sek 90%-a nekem már nagyapámra hajaz. Rohamosan öregszenek, ápolatlanok, igénytelenek. A fogsorukat már inkább meg sem említem. A maradék meg foglalt. Inkább a kandúrjaimmal foglalkozom, mint velük.
2023. okt. 28. 08:48
 2/4 anonim ***** válasza:
93%
30-40 között sem jobb a felhozatal férfiak terén. Legjava lepukkanva, megkopaszodva, megpocakosodva, stílus nuku. 31 évesen fiatalabbal vagyok együtt, de ha valami oknál fogva külön utakon folytatnánk, akkor is fiatalabbakkal fogok összejönni. Egyszerűen a korombeliek annyira idősnek tűnnek, hogy semmi vonzalom nincs velük szemben. Aki pedig vonzó ebben a korosztályban az foglalt, örök szingli és élvezi hogy 10 nő ugrik rá egyszerre vagy van valami agydefektje.
2023. okt. 28. 09:06
 3/4 anonim ***** válasza:
0%
Átlagos 40 es férfinek igen 45-50 éves ducibb nő jut. Ettől még nem vagy selejt csak átlag.
2023. okt. 28. 10:53
 4/4 A kérdező kommentje:

# 3

az átlag 40-es férfi az mit jelent külsőben?

2023. okt. 28. 11:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!