Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nincs a nőknek semmi logikájuk, miért nem egyértelműek? Miért húzzák fel az embert, aztánn hagyják ott a pics@ba?
Elég sajátos körülmények közt találkoztam egy lánnyal, elég intim közlségbe kerültünk, de szex nem volt.
Mondta, és írta is néhány üzenetben, mennyire bejövök neki, meg hogy milyen hatással voltam rá.
Írtam neki, hogy akkor mikor találkozunk újra, és erre meg nem is válaszolt, és a többi üzenetemre sem(még kettő volt).
MI A SZ_RÉRT KELL ÁLTALÁNOSÍTANI?!
honnan tudod, hogy egyáltalán elolvasta.. :/
nem ismerlek valahonnan?
nagyon ismerős a helyzet
olvasd el a kérdésemet:
http://www.gyakorikerdesek.hu/kultura-es-kozosseg__egyeb-ker..
Szerintem csak játszott veled, próbálgatta, mit tud elérni nálad. Ne mérgesítsd magad, hagyd a fenébe! Én meg szoktam mondani a pasinak, hogy nem akarok tőle semmit, szóval elkerülök minden szokásos, félreérthető helyzetet és mondatot. Minek kell egyáltalán játszmázni, ez miért szokásos???
20/L
Ez lett volna a kérdés lényege: miért van egyszer így, egyszer úgy?
Fején találtad a szöget.
Sokuknak ez a perverziója..
Ez olyan, mint a "nem fekszem le vele, csak a nyolcadik randin".
Lehet vár még egy-két napot, aztán visszaír, mondván, hadd' aggódjon.
Én 18/L vagyok, de ez sajnos valóban így van, azért nem kell általánosítani sem, de sok nő tényleg ilyen. És engem is zavar. Az ilyenek más lányok előtt is megjátszamak mindent. Nagyon utálom...Én sosem lennék ilyen senkivel, főleg nem egy olyan pasival, akivel ismerkedem, vagy akivel összejövök, vagy hasonlók, de amúgy is nagyon távol áll tőlem az ilyen viselkedés...
Szal én is egy vagyok a normális, és érthető nők táborából:D.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!