Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nincs a nőknek semmi logikájuk, miért nem egyértelműek? Miért húzzák fel az embert, aztánn hagyják ott a pics@ba?
Elég sajátos körülmények közt találkoztam egy lánnyal, elég intim közlségbe kerültünk, de szex nem volt.
Mondta, és írta is néhány üzenetben, mennyire bejövök neki, meg hogy milyen hatással voltam rá.
Írtam neki, hogy akkor mikor találkozunk újra, és erre meg nem is válaszolt, és a többi üzenetemre sem(még kettő volt).
latom nagyon jol mukodik a technika,en is igy vagyok ezzel,megismerek egy lanyt,randi minden fele,ha hiv nem valaszolok ha ir nem valaszolok,csak ra egy vagy ket napra,hadd aggodjon es feltsen hogy elveszithet barmikor.22/Fkoszi a segitseged,sosem gondoltam volna hogy ez annyira jo otlet.
clyde
Az áltlalánsításra: remélem csak az indulat szülte, és nem nekem kell elmagyaráznom, hogy vannak ilyen nők is, meg olyan nők is. Sőt, ha valaki a te szemszögedből nézve következetlen, akkor sem biztos, hogy szivat, lehet, hogy ő maga bizonytalan, vagy ellentmondásokba keveredett, vagy csat totál félreértesz valamit.
A jelenlegi szitura: lehet, hogy nem olvasta mert lemerült a telója/nincs gépnél, vagy csak nem tud valamiért válaszolni. Esetleg ha felhívod?
Persze lehet, hogy játszmázik, attól hogy még nem minden nő szemét, attól te még kifoghattál egyet:) Csak ez még korántsem biztos.
Ja! És csomó pasi van, akinél muszáj játszmázni. És ez se feltétlen a pasi (sem a nő) hibája, vannak helyzetek, mikor elkerülhetetlen.
Továbbá sokan úgy érzik, ha nagyon kimutatják a lelkesedésüket, csökkennek a másik szemében, már nem olyan izgalmasak. Ezt hajlmaosak eltúlozni, de van benne némi igazság, mert az ember pszichéje így működik – ami kevésbé biztos, ahhoz jobban ragaszkodnak, ami meg már biztosan az övék, ahhoz minek.. Tehát ha egy nő valami erre alapozott taktikát próbál alkalmazni, nem feltétlen szemét, sőt, talán épp ellenállhatatlanná próbálja tenni magát számodra, mert akar téged.
Most ezt általánosságban mondom, ezt a csajt nem ismrem.
Különben én utálom ha játszmázni kell, igyekszem minimálisra redukálni, akkor is, ha nagyon muszáj. Akkor muszáj, mikor alárendeltnek érzem magam.
L/25
16 44 esnek volt egy nagyon erdekes megjegyzese:
"Ezt hajlmaosak eltúlozni, de van benne némi igazság, mert az ember pszichéje így működik – ami kevésbé biztos, ahhoz jobban ragaszkodnak, ami meg már biztosan az övék, ahhoz minek.. "
ezzel teljesen egyetertek
clyde
nyugi, csak tesztel a csaj, hogy mennyire vagy kitartó.....
nagy hülyeség, ezt én sem értem, de a csajok már csak ilyenek
"Miért nincs a nőknek semmi logikájuk, miért nem egyértelműek? Miért húzzák fel az embert"
A nok szerintem sem emberek,csak az ember felidegesitesere szolgalo ize.
Na szóval...(kicsit hosszú lesz de bocs)
"Miért nincs a nőknek semmi logikájuk, miért nem egyértelműek?"
Azért mert azokat a csajokat akik néhány randi után megmondják EGYÉRTELMÜEN, hogy szeretlek azoktol már húzódoznak. Mert ez így nem érdekes(tapasztalataim alapján) számotokra. Nem vagyunk mi hülyék, csak én például megégettem már magam azzal, hogy egyértelmű voltam, és olyan normális volt, hogy felhívom a pasim, s megkérdem hogy mit csinál, elmondtam, hogy szeretem, hiányzik s már alig várom, hogy lássam. Amire csak anyi választ adott, hogy most le kell tegye mert nincs ideje.
Ezek után inkább nem mondok semmit, szeszélyeskedek egyszerűen mindenkivel flörtölök korlátok nélkül, nem fogok senkit felhívni s egyértelmű lenni és ezzel sokkal jobban magadba tudod bolondítani a pasikat.
"Miért húzzák fel az embert, aztán hagyják ott a pics@ba?"
Nálam is volt ilyen helyzet, ami azért volt mert nem voltam biztos magamba, és arra gondoltam, hogy másképp nem fogok választ kapni kételyeimre, csak ha találkozgatok beszélek vele. De kiderült, hogy nem fog működni. Tehát ahogy te mondod hagytam a pics@ba, viszont (ha ez segít valamit a dolgon) elmondtam az utolsó találkozonkon, hogy nem fog ez működni.
Sajnos nem mindig tudjuk a helyes válaszokat, nem mindig tudjuk, hogy mit kéne tenni, és azt se, hogy ki milyen típusú. Ilyen az élet, mindenki keres valamit és közbe csalódások érik. Nemtől függetlenül.
18L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!