Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért nincs a nőknek semmi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nincs a nőknek semmi logikájuk, miért nem egyértelműek? Miért húzzák fel az embert, aztánn hagyják ott a pics@ba?

Figyelt kérdés

Elég sajátos körülmények közt találkoztam egy lánnyal, elég intim közlségbe kerültünk, de szex nem volt.

Mondta, és írta is néhány üzenetben, mennyire bejövök neki, meg hogy milyen hatással voltam rá.

Írtam neki, hogy akkor mikor találkozunk újra, és erre meg nem is válaszolt, és a többi üzenetemre sem(még kettő volt).

2010. ápr. 14. 19:49
1 2 3
 21/22 Szesze ***** válasza:
Ilyesmi helyzetem is volt. Ennek az oka csak a bizonytalanság, lehet, hogy több pasi van körülötte(ez volt nekem)és nem tudja mit csináljon. Vagy lehet, hogy csak simán flörtölni, és nem kapcsolatba kezdeni akar.
2010. ápr. 16. 17:51
 22/22 anonim ***** válasza:
Na látod, lehet azt akrja elérni, hogy ne légy vele tartózkodó..
2010. ápr. 16. 17:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!