Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy selejt vagyok, fogalmam sincs meddig bírom tovább, mit tehetnék?
Ne a nőkbe keresd az életed értelmét. Amíg a jóléted, a céljaid másokon múlnak, addig azok sose lesznek elérve.
Szerezz baráti társaságot, mozdulj ki, kezd új hobbiba, utazz... Akármi
Nyilván más életcélt kell keresni
A helyi feminácik szerint meg ugye pusztulj meg, de én nem közülük való vagyok.
Ha van egy kis pénzed rá, akkor én utaznék egy kicsit, az feldob még akkor is ha egyedül vagy
Bár nyilván magányosan még azt is szarnak érzed, de azért feltölt
Egyáltalán nem gonoszságból írom de ha csak az lenne a “baj” hogy telt az arcod, attól még találnál nőt magadnak. Hidd el hogy a kisugárzás borzasztó fontos és meg ha nem is vagy egy adonisz külsőre, ha magabiztos vagy, jó a kisugarzasod akkor lesz érdeklődőd. Én inkább kezdenék egy átlagos kinezetu sraccal akinek jó a humora, magabiztos, tudja mit akar mint egy 10/10-el akinek semmi kiállása nincs és a sarokban ücsörög egész nap. Jó ezt most kisarkítottam, de érted.
Találj magadnak hobbit. Járj el edzeni - nagy önbizalomnövelő az edzés.
Kezdj bele valami újba - valami új tanfolyam, nyelvtanulás stb.
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__szere..
Tessék,egy példa, hiába van két nője önbizalma akkor se van, akkor is üresnek érzi magát legbelül. Az önbizalmat neked senki nem adja, magadnak kell összehozni.
Most viszont már ujjal mutogatsz és a nőket hibáztatod azért mert te onbizalomhianyos és megkeseredett vagy. Megkerdezted a kérdésedben mit kellene tenned. Több válasz, javaslat is érkezett, a valaszod: ugyan már.
Mit is vársz tulajdonképpen? Edzesre nincs motivaciod? Nem eleg motiváció hogy nem akarsz olyan lenni amilyen most vagy?
Ha ez sem elég akkor senki nem tud rajtad segíteni, a legkönnyebb rakenni valamire a dolgot hogy pl a noknek nem jó semmi.
Nem egy olyan barátnőm van aki gyönyörű és egy hozza képest 4/10es csavoval van együtt. Hagyjuk már a dumat.
"A nőknek a legkönnyebb találni valakit. A férfi meg le van nézve. Én ezt látom, ezt tapasztalom."
A nőknek se könnyű főleg ha nem szexbabák akarnak lenni mert nagyon sok férfi csak szexre utazik és kiválogatni közülük az egy normális férfit nehéz.
Ne magadból indulj ki, életedben nem volt nőd. Más férfinak tolószékben, egy kézzel van felesége, sőt családja. És nem azért mert milliói vannak hanem azért mert értékes.
Mutogatsz igen a nőkre milyen rosszak. Na azt levágja a legtöbb nő, hogy már rendesen utálod őket, látják a fejeden, hogy nem vagy tiszta elméjű és inkább messziről kerülnek. Nem meglepő a viselkedésük....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!