Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez azt jelenti, hogy selejt vagyok?
Ismerősök szerint mindig is szép voltam, de azok az emberek, akiknek nem állt érdekében, azok soha egyetlen egy alkalommal sem dicsértek meg, sőt be is szólogattak, csúfoltak, néha odavetettek egy "te is szép vagy" mondatot, amit ők se gondoltak komolyan szerintem.
Én magam csúnyának tekintem ezek miatt, és mert nem vagyok fotogén, nem tudom felkelteni a férfiak érdeklődését, mindig én vagyok az, aki másra ráír, elhívja randira. Most elkezdtem jó irány felé változni, de még mindig csak az a szűk kör vesz észre, akik közel állnak hozzám. Van egy kevéske önbizalmam, nem azt mondom, hogy szép vagyok, de nincs komoly probléma velem se külsőre, se belsőre.
De ezek szerint mégis van velem gond, mert olyanok is párra lelnek, akik nálam alacsonyabb szellemi szinten vannak és rosszabbul néznek ki (szerintem) nálam.
Őszintén szólva ha egyedülálló lennék és társat keresnék, akkor a leírtak után nekem se lenne sok kedvem írni neked.
1. Ordít az egészből, hogy nincs önbizalmad.
2. Az emberi értéket kizárólag a külsőben látod.
3. Ez a "nálam alacsonyabb szellemi szinten vannak" ismeretlenül is sértő az érintettekre nézve.
4. Viszonylag sokat írtál, de olyan alapvető tényeket nem írtál le, hogy pl. hány éves vagy. Ha mondjuk 35, akkor simán lehet, hogy azért nem írnak rád, mert nálad fiatalabbakat keresnek. Azt se írtad le, milyen férfiakat keresel, milyenekre írtál rá. Tkp. azt se, hogy akikre ráírtál, azokkal hogyan alakult a folytatás. Ha nem lett kapcsolat, ki nem akarta?
De hát ha egyszer nálam alacsonyabb szinten vannak, akkor mit mondjak?
Nem kizárólag a külsőben látom, de az fontos, hogy ki hogyan néz ki.
Direkt nem írok kort, mert nem akarom azt hallgatni, hogy fiatal vagyok és ráérek. Nem volt még párkapcsolatom soha, és akikre ráírtam, azokon múlott a dolog. Egy idő után nem írtak, nagyon egyoldalúvá vált a dolog, vagy offoltak, lett helyettem más. Olyanokra írtam rá, akik tetszettek, megfogtak valamivel.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!