Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit írjak a nőnek, hogy újra találkozni akarjon?
Figyelt kérdés
3 randi is volt, a legutóbbi egy hete. Azt, hogy hiányzik az ölelése? Vagy puszilgatnám?ma 17:38
2/19 A kérdező kommentje:
Hívtam. De azt mondja de ezen a héten nem ér rá. A jövő héten nem tudja.
ma 17:42
3/19 magyarul csipsz (o_o ) válasza:
A pénznek kevesen tudnak ellenállni, főleg ha csak találkozni kell cserébe.
4/19 A kérdező kommentje:
3-as. Hogy jön ide a pénz? Ez hülye válasz volt
ma 17:46
5/19 magyarul csipsz (o_o ) válasza:
„Hogy jön ide a pénz? Ez hülye válasz volt”
Nem az volt a kitétel, hogy találkozni akarjon?
6/19 anonim válasza:
Akkor mondjad neki, hogy jövő héten találkozzatok, nem kell ennyire nyomulni. Kezdetben hagyni kell, hogy az ő tempójában haladjanak a dolgok, ne erőltesd annyira, csak annyira, hogy lássa, hogy te készen állsz találkozni. A többit döntse el ő. Így nem gondolja, hogy túlságosan odavagy érte.
7/19 anonim válasza:
Szerintem hagyj neki teret, ha nem ér rá, akkor nem ér rá. Már találkoztatok, tudja milyen vagy és ettől függően el tudja dönteni akar avagy sem.
Ha viszont következő találkát is huzzá, szerintem azt jelenti nem akar valami miatt találkozni.
8/19 anonim válasza:
Bőven nem jelenti azt, hagyni kell akkor is. Majd elindul utánad.
10/19 anonim válasza:
Ezért nincs kapcsolata mostanában senkinek. Mindenki rohan, baszna, és ha nem kapja meg azonnal, amit akar, dobja az embert és keres mást. Biztos nagyon kedveled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!