Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az egyetemen a vizsgaidőszak ok arra, hogy egy fiú ne akarjon találkozni 3 hétig a barátnőjével?
3 hétig egyáltalán nem, vagy csak hetente pár percet. Mert nem mindegy. Felettem szólóknak igaza van, ez azért annyira nem tökös dolog.
Mondjuk attól is függhet mit tanul. Pl. az orvosin állítólag elég kemény egy-egy vizsgaidőszak. Nálunk szerencsére ilyen probléma nem volt.
Amennyit tanulni kell vizsgaidőszakban szerintem nyomós érv, viszont ha nincsenek távol egymástól akkor napi 15 percet szánhat valaki arra aki fontos neki és ha jól érzik együtt magukat.
22N
Orvosira járok, és habár nincs barátnőm, és eddig sajnos soha nem is volt, de ha magamból indulok ki akkor előfordult vizsgaidőszakban, hogy a saját szüleimet sem voltam képes elviselni magam körül, annyira ideges voltam vizsgaidőszakban, és enni is alig volt időm. Ráadásul van olyan vizsga amire 16 napot minimum kell tanulni (patosz), tehát a három hét még reális is.
Szóval én el tudom képzelni, hogy a vizsgaidőszak miatt nem tud veled találkozni, viszont én ilyenkor ha élőben nem is, de telefonon biztos tartanám a kapcsolatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!