Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért lehet, hogy amikor a barátommal vagyok úgy érzem, Ő az igazi, mert tökéletes pasi nekem, viszont ha 1-2 hétig nem találkozunk, azt érzem, hogy simán elvagyok nélküle, így nem biztos, hogy együtt kellene maradnunk?
3 éves kapcsolat, van, hogy pár naponta, viszont van, hogy csak pár hetente tudunk találkozni.
Három verzió jutott eszembe.
1.: Ez jó, mert azt jelenti, hogy nem függök Tőle, megvan a saját életem, kialakult egzisztenciára utal.
2.: Ez afféle védekező mechanizmus, hiszen ha azt mondogatom magamnak, hogy nem is szeretem annyira, amikor sokáig kell nélkülöznöm, azzal elkerülöm, hogy rettenetesen hiányozzon.
3.: Ez egy intő jel, azt jelenti, hogy amikor Vele vagyok, elvakít a "lila köd", de ez nem igazi szerelem, csak fellángolás.
Éreztetek már hasonlóan? Ti melyik verziót tartjátok a legvalószínűbbnek? Vagy esetleg egyéb magyarázatot adnátok a kérdésemre?
Nagyon szépen köszönök minden hozzászólást! :)
sok volt a Cosmo?
Nagyon túlkombinálod, hány éves vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!