Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok mit gondolnátok akkor ha azt kérném hogy randira szoknyába gyertek?
Ha a randi megbeszélésekor megemlíteném, hogy szeretném szoknyában látni, nyílván azért, hogy esélyem legyen benézni alá, de ezt nem mondanám, csak annyi hogy szerintem a szoknya jól állna rajta.
Mit gondolnátok erről, szoknyában jelennétek meg?
"Vagy direkt olyan helyet választanék ahova lépcső vezet és én mennék alul."
Alapvető etikett, hogy ilyenkor a férfi megy elől (ritka kivételek egyike, amikor nem engedi előre a férfi a nőt). Ezt mindenki tudja, aki nincs óvodás szinten agyilag.
Szóval én várnék, amíg elindul magától "az úriember" és biztos nem lenne második randi, ha az alapvető viselkedési kultúrából ennyire megbukott...
De ha a férfi megy elől, akkor ki védi a hátsót?
Tegyük fel többen is mennek fel a lépcsőn. Ha én megyek elől, akkor nem én hanem más látja meg. És tegyük fel aki még mögöttünk jön az még ravaszabb mint én, valamint jobban átgondolta a stratégiákat.
A kérdező egy agyatlan kis troll szó se róla, de a #63 rosszul tudja a lépcsőzés etikettjét. Szűk lépcsőn felfelé, ha nem férnek el egymás mellett, a nő megy elől. Ha övnek is beillő miniszoknyát vett fel akkor vállalja hogy valaki belát a szoknya alá. Ez nem írja felül a protokollszabályokat.
Lefelé megy a férfi elől. Mindkét esetben azért hogy egy esetleges eséskor felfogja a nőt. De józan ésszel is belegondolva, hogy kullogna már felfelé a nő a férfi mögött?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!