Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok mit gondolnátok akkor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok mit gondolnátok akkor ha azt kérném hogy randira szoknyába gyertek?

Figyelt kérdés

Ha a randi megbeszélésekor megemlíteném, hogy szeretném szoknyában látni, nyílván azért, hogy esélyem legyen benézni alá, de ezt nem mondanám, csak annyi hogy szerintem a szoknya jól állna rajta.

Mit gondolnátok erről, szoknyában jelennétek meg?

2024. jún. 2. 18:08
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 51/90 anonim ***** válasza:
100%

Aha szép mese,csak sajnos nem vagyunk ostobák,max visszarúgom neked ,de igaz te ebben a hirtelen pillanatban gyorsan alám kukkolnál

De amíg te alám,én feléd és úgy tarkón rugnálak,hogy csak repülnél. 🤣

2024. jún. 2. 20:04
 52/90 anonim ***** válasza:
100%
S gondolod, hogy minden nő szétdobott lábakkal ül, ráadást bugyi nélkül az asztalnál?
2024. jún. 2. 20:07
 53/90 anonim ***** válasza:
100%
46 vagyok. Eszembe jutnál te és igen így viselkednék...hátha te vagy 😅
2024. jún. 2. 20:07
 54/90 A kérdező kommentje:
Sőt elég lenne a terítő alá bevakuzni, és úgy odapöckölni. Nem is kellene bemásznom, ahogy mozdul a láb úgy van game over.
2024. jún. 2. 20:12
 55/90 anonim ***** válasza:
100%
Túlságosan elragadott a fantáziád, nyomika.
2024. jún. 2. 20:15
 56/90 anonim ***** válasza:
100%
Mar azt is kinézem belőled,hogy az asztal alá tartanád a telefont,és levideóznád.
2024. jún. 2. 20:16
 57/90 anonim ***** válasza:
100%

"Gondolom, egy olyan embert akivel randizni mész azzal így viselkednél, hogy megrúgod, vagy ha leejt valamit akkor odarúgod hozzá, nem pedig felveszed neki."

Én nem vagyok olyan csinos, hogy ugorjanak nekem csettintésre a pasik, de ha eddig vagy ők vagy én leejtettem valamit, akár randin, akár a hétköznapokban, reflexszerűen hajolnak és veszik fel. Akivel randizom, az pláne nem hagyná, hogy szoknyában hajolgassak.

Vagy te azon megsértődsz, hogy randin hogy merészeli a nő visszarúgni a cuccodat... miközben te meglesnéd a bugyiját?

2024. jún. 2. 20:19
 58/90 A kérdező kommentje:
Vagy direkt olyan helyet választanék ahova lépcső vezet és én mennék alul.
2024. jún. 2. 20:27
 59/90 anonim ***** válasza:
100%
Menj inkább feküdj le 🤣
2024. jún. 2. 20:30
 60/90 anonim ***** válasza:
100%

Mit keresnek gyerekek felnőtt párkapcsolatok topikban?

Egyáltalán miért vannak fent gyakorin?

2024. jún. 2. 20:31
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!