Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, mit gondolnátok egy ilyen nőről? Vonzó lenne nektek?
Kb. 2 éve van jogsim, azóta folyamatosan vezetek, ez a szenvedélyem, a hobbim, sokat olvasok autókról, és vezetéstechnikai / műszaki dolgokról. Mások szerint jól vezetek, dinamikusan, de defenzíven, jó a helyzetfelismerő képességem is.
Szingli vagyok, de mostanában, mikor ismerkedtem, és szóba került a hobbi, meséltem az aktuális srác(ok)nak, hogy hogy állok a vezetéssel. Szinte kivétel nélkül egyikőjük sem szimpatizált a dologgal, mondván, hogy nem "nőies", ha egy nő ennyire szeret vezetni, mert így ő kevésbé érezné férfinak magát mellettem. Hasonlót mondott 3 srác is azt utóbbi időben.
Mit gondoltok erről?
Szerintem nagyon is vonzó tulajdonság, képesség ez egy nőtől! Egyébként nem értem, hogy az autó vezetést miért gondolják úgy sokan, hogy inkább a férfiak műfaja? Mindkét nem lehet ügyes és ügyetlenebb benne. :)
Én örülnék is egy ilyen rátermett Nő ismerettségének!
F
"nem "nőies", ha egy nő ennyire szeret vezetni, mert így ő kevésbé érezné férfinak magát mellettem"
Ha ettől érzi magát férfinak, és versenyezni akar veled, jóbb, ha hanyagolod.
Nem vonzó és nem is taszító.
Önmagában az, hogy tud vezetni, az olyan, mintha lenne egy nyelvvizsgája. Álláskeresésnél, praktikus helyzetekben jól jöhet, de nem ennek alapján választok párt.
AZ, hogy érdeklődik a műszaki dolgok iránt, kicsit meglepő, de önmagában ez is semleges dolog.
Ami nekem nem tetszene az az, hogy szenvedélye a vezetés. Ha ebből az következik, hogy mindenhová autóval jár és hisztizik, ha valahová tömegközlekedéssel kéne mennie, akkor az negatív tulajdonság.
Eleve aki beállít azzal hogy amiket csinálok nem "nőies", azzal nem is foglalkozom. Sok tipikusan férfias dolgot szeretek és érdekel, ettől még nő vagyok.
Ha celebekről, sminkről és plázákról tudnék beszélni és nem érdekelne más akkor nem lenne nagyon közös pont amúgy sem, nem?
Néha nagyon unom hogy mert nő vagyok, nem illik bizonyos témák/hobbik után érdeklődni, bár hál' istennek egy pasi se szólt le emiatt, ellenben a barátnőim...
Hát ha valaki ebben veszélyt lát a saját férfiasságát illetően, akkor azt jobb, ha hagyod:D
Szerintem menő.
Engme mondjuk véééégtelenül hidegen hagynak a járművek (kivéve az űrhajók:D) szóval nekem nem jönnél be, de nem azért, mert jó vagy benne, hanem azért, mert te kimondottan rajongz olyan dologért, ami engem kimondottan untat. Rossz párosítás.
Én is kaptam pár ostobától anno ilyet, de sok pasinak közömbös vagy bejön. Találsz majd Te is ilyet. Én is szeretek vezetni, motorozom is (600-as túramotor) és buszsofőr vagyok.
N 31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!