Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, mit gondolnátok egy ilyen nőről? Vonzó lenne nektek?
Kb. 2 éve van jogsim, azóta folyamatosan vezetek, ez a szenvedélyem, a hobbim, sokat olvasok autókról, és vezetéstechnikai / műszaki dolgokról. Mások szerint jól vezetek, dinamikusan, de defenzíven, jó a helyzetfelismerő képességem is.
Szingli vagyok, de mostanában, mikor ismerkedtem, és szóba került a hobbi, meséltem az aktuális srác(ok)nak, hogy hogy állok a vezetéssel. Szinte kivétel nélkül egyikőjük sem szimpatizált a dologgal, mondván, hogy nem "nőies", ha egy nő ennyire szeret vezetni, mert így ő kevésbé érezné férfinak magát mellettem. Hasonlót mondott 3 srác is azt utóbbi időben.
Mit gondoltok erről?
Aki már ennyitől kevésbé érzi magát féfinak egy nő mellett, az eleve kuka 🤷♀️
Egyszer álltam le bohóckodni egy komplexusos pasival, aki olyanoktól érezte magát naponta kiherélve, hogy minimálisan jobban keresek, nem ganézok helyette is, egyedül is fel tudok fúrni egy polcot, normálisan parkolok, magassarkúban nem vagyok ANNYIVAL alacsonyabb nála és még sorolhatnám napestig.
Azóta ilyen szobanövény asszonykája van, aki otthon ül és fél mindentől, de ezt is csak onnan tudom, hogy a közös ismerősöknek panaszkodik, hogy őt meg el kell tartania 😂
Engem férfiként nem érdekel a vezetés, se autóm, se jogsim nincs is ezért, szóval számomra ez nem lenne túl pozitív dolog. De nyilván nem is negatív, csak egyszerűen nem egymást keresnénk az biztos.
Keress hasonlóan autó megszállott pasit magadnak (elég sok ilyen van).
Szerintem nincs olyan, hog női hobbi meg férfi. Egy nőt is érdekelhet a technika, az autózás stb.
Én férfiként vezetek (és ha nem akarok inni vagy nem vagyok fáradt szívesen is vezetek), de ha ismerkednék és a nő buszt vezetne, inkább elismerőleg néznék rá, minthogy a szájamat húzogatnám erre.
Biztos megdumálnám, hogy egyszer, amikor nem szállít utasokat, hadd menjek vele és hadd nézzem, hogyan vezet. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!