Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiak, mit gondolnátok egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, mit gondolnátok egy ilyen nőről? Vonzó lenne nektek?

Figyelt kérdés

Kb. 2 éve van jogsim, azóta folyamatosan vezetek, ez a szenvedélyem, a hobbim, sokat olvasok autókról, és vezetéstechnikai / műszaki dolgokról. Mások szerint jól vezetek, dinamikusan, de defenzíven, jó a helyzetfelismerő képességem is.

Szingli vagyok, de mostanában, mikor ismerkedtem, és szóba került a hobbi, meséltem az aktuális srác(ok)nak, hogy hogy állok a vezetéssel. Szinte kivétel nélkül egyikőjük sem szimpatizált a dologgal, mondván, hogy nem "nőies", ha egy nő ennyire szeret vezetni, mert így ő kevésbé érezné férfinak magát mellettem. Hasonlót mondott 3 srác is azt utóbbi időben.

Mit gondoltok erről?

2023. nov. 14. 11:10
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
82%
Itt írok a privátra választ. Relatíve volt nehéz. 6 éve van rá jogsim:)
2023. nov. 14. 11:46
 12/23 anonim ***** válasza:
87%
Nekem tetszene egy ilyen barátnő mert akkor legalább minden buli után haza tudna vinni :)
2023. nov. 14. 12:05
 13/23 anonim ***** válasza:
90%

Aki már ennyitől kevésbé érzi magát féfinak egy nő mellett, az eleve kuka 🤷‍♀️

Egyszer álltam le bohóckodni egy komplexusos pasival, aki olyanoktól érezte magát naponta kiherélve, hogy minimálisan jobban keresek, nem ganézok helyette is, egyedül is fel tudok fúrni egy polcot, normálisan parkolok, magassarkúban nem vagyok ANNYIVAL alacsonyabb nála és még sorolhatnám napestig.

Azóta ilyen szobanövény asszonykája van, aki otthon ül és fél mindentől, de ezt is csak onnan tudom, hogy a közös ismerősöknek panaszkodik, hogy őt meg el kell tartania 😂

2023. nov. 14. 12:08
 14/23 anonim ***** válasza:
87%
Viccen kívül van egy kicsit kretén lány ismerősöm, aki úgy tesz pasik kedvéért, mintha nem tudna pl vezetni. Tíz éve vezet napi szinten, de szó szerint letagadja, hogy "felkeltse a védelmező ösztönt". Nem csak vezetéssel, ugyanezt csinálja bármi 'férfias' témával: szerelés, karrier, amit el tudsz képzelni. Nem tudom, ehhez mennyire kell retardáltnak lenni mindkét fél részéről, de az biztos, hogy én nagy ívben kerülném az ilyet.
2023. nov. 14. 12:12
 15/23 anonim ***** válasza:
89%
Én annyira gyűlölöm ezeket a nemi sztereotipiákat basszus. Nőként én például sokkal jobban szeretek barkácsolni, mint mondjuk mosogatni, meg takarítani. El kéne már felejteni ezeket a "férfi dolog-női dolog" hülyeségeket.
2023. nov. 14. 12:32
 16/23 anonim ***** válasza:
75%

Engem férfiként nem érdekel a vezetés, se autóm, se jogsim nincs is ezért, szóval számomra ez nem lenne túl pozitív dolog. De nyilván nem is negatív, csak egyszerűen nem egymást keresnénk az biztos.

Keress hasonlóan autó megszállott pasit magadnak (elég sok ilyen van).

Szerintem nincs olyan, hog női hobbi meg férfi. Egy nőt is érdekelhet a technika, az autózás stb.

2023. nov. 14. 12:57
 17/23 anonim ***** válasza:
100%

Én férfiként vezetek (és ha nem akarok inni vagy nem vagyok fáradt szívesen is vezetek), de ha ismerkednék és a nő buszt vezetne, inkább elismerőleg néznék rá, minthogy a szájamat húzogatnám erre.

Biztos megdumálnám, hogy egyszer, amikor nem szállít utasokat, hadd menjek vele és hadd nézzem, hogyan vezet. :-)

2023. nov. 14. 13:02
 18/23 anonim ***** válasza:
86%
Ha van jogsija, ez a hobbija, jól vezet, az szuper, ügyes. Ha ezt kell hallgatni 0-24-ben, az baromi fárasztó tud lenni.
2023. nov. 14. 13:09
 19/23 anonim ***** válasza:
100%
Soha nem mondanám egy hobbira sem, hogy nem nőies, vagy keressen mást. Nekem személy szerint azonban nem vonzó ez, mivel kevés dolog unalmasabb számomra az autóknál. Jogsim van, de nem szoktam vezetni, és nem is érdekel semmilyen szinten a téma. Úgyhogy valószínű mi pl nem illenénk össze. Ettől még más pasiknak biztos imponálni fog, akik szintén autó imádók.
2023. nov. 14. 14:11
 20/23 anonim ***** válasza:
61%
Sosem erdekeltek az autok, rosszul lennek ha egy ferfi ismeroshoz hasonloan elkezdenel beszelni a benne levo motorokrol..
2023. nov. 14. 15:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!