Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Egy ilyen stílusú nőről mit gondolnátok?
2020. szept. 12. 11:08
1/16 anonim válasza:
Amerika 60-as évek?
Nem gondolnám, hogy egy ilyen nő az én sztenderdjeim szerint normális lehet. Megmagyarázom: az ilyen ruhák beszerzése, mivel nem követi a mai divat fő sodrát, elég nehéz és időigényes lehet. Aki ennyi energiát fektet be egy olyan dologba, amitől UFÓ-nak néz ki, az normális nem igazán lehet.
3/16 anonim válasza:
Szerintem jòl nèz ki. Minden fèrfi büszke lehetne mellette. Bàr èn nő vagyok, szòval nem engem kèrdeztèl.
4/16 anonim válasza:
Külföldi oldalakról rendelve nem nehéz ilyen ruhákat beszerezni.
Amúgy szerintem szép. Nagy városban nem is lenne fura.
Falun lakok, ha itt lenne ilyen nő tuti hülye krvának néznék.
5/16 anonim válasza:
Nekem nagyon fancy az öltözéke, jobban szeretem a szomszéd lány tipust.
6/16 anonim válasza:
Azt amit a tobbirol, nincs kivetel.
8/16 anonim válasza:
Tehát aki nem követi a mai divatot, az nem normális. I feel your pain, Mr.
9/16 anonim válasza:
Nekem olyan múlt századból itt felejtett.
10/16 anonim válasza:
Ne csináljátok már, ezek egyáltalán nem extra ruhák, a legtöbbje egy átlag fast fashion üzletben beszerezhető. Egyedül a haj illetve a smink régies egyes képeken, esetleg a kiegészítők, de mostanában újra divat a vintage szóval ilyeneket is árulnak. Első nagyon el van tévedve
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!