Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ferfiak, zavarna ha kiderülne,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ferfiak, zavarna ha kiderülne, hogy a nő több kilóval rendelkezik mint gondolnátok?

Figyelt kérdés

Randevúm lesz egy sráccal, akivel még csak facebookon beszéltünk, egy féléve, akkor küldtem képet, csinos voltam, sportoltam sokat, de december óta felszedtem 10 kilót, nem vagyok olyan kövér, de jó nagy fenekem van meg kis pocakom, előnyősen öltözök, de most zavarban érzem hogy is legyen az első randi.. Már neki fogtam újra sportolni.

De visszautasitanatok, mert pár kiló felszaladt?

A férfi túl jóképű..

2018. febr. 24. 18:42
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
96%
Szerintem ha finoman szóbahozod és rávezeted, akkor nem lesz gond, vagy rosszabb esetben lemondja. Ha nem olyan felszínes, akkor így is meg akar majd ismerni.
2018. febr. 24. 18:47
 2/21 anonim ***** válasza:
63%

Nem hiszem.

31/f

3/21 anonim ***** válasza:
93%
Zavarna.
 4/21 anonim ***** válasza:
100%
Férfifüggő. Engem pl nem zavarna a kis pocak meg a nagyobb fenék, jobb összebújni.
2018. febr. 24. 18:51
 5/21 anonim ***** válasza:
91%
Ha még viccelődik is emiatt saját magán, talán még értékelném is.
2018. febr. 24. 18:55
 6/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Valaki azt mondta, hogy ne hozzam fel, mert nem szeretik a ferfiak, ha a nok a sulyukat emlegetik.
2018. febr. 24. 18:57
 7/21 anonim ***** válasza:
100%
Azt nem szeretik, amikor azért emlegetik, hogy a férfinak kötelezően valami pozitívat kelljen rá mondani. Nem muszáj felhozni, de ha már igen, akkor viccesen és önkritikával, azok sosem ártanak.
2018. febr. 24. 19:12
 8/21 anonim ***** válasza:
100%

Nem.

Az zavarna, ha látnám, hogy emiatt túlságosan pörög.

A randevún felazabadult legyél ne stresszes.

2018. febr. 24. 19:17
 9/21 anonim ***** válasza:
77%

Szerintem azért érdemes pár mondatot ejtened erről írásban, nehogy túl nagy csalódás érje, mert a neten nem ezt látta!

Valami olyasmi is lehet, hogy "képzeld most újra elkezdtem sportolni, mert borzasztóan zavartak már a téli plusz kilók"

2018. febr. 24. 19:18
 10/21 anonim ***** válasza:
Jobb ha megmondod a srácnak, hogy feljött pár kg. Mert ha kiakadna jogosan tenné, mivel nem ilyennek látott ugye.
2018. febr. 24. 19:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!