Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez nem baj ugye? Ti mit gondolnatok most?
Ismerkedunk most egy sraccal illetve na... Most beszeltuk meg, hogy majd szombaton talalkozunk megint. Amugy nagyon okos es kedves, helyes srac :) Mar tobbszor talalkoztunk ugye ezelott tarsasag leven, es hat furan hangzik de mar haromszor is lattam sirni. Eloszor akkor amikor legeloszor talalkoztam vele odajott hozzank, beszelgettek egyik baratnommel aztan kerdezte hogy hol volt eddig es mondta, hogy “apanal” aztan beszelgettek meg errol csondbe, es kiderult hogy nem reg halt meg neki az apukaja es hat temetobe volt kint, akkor konnyezett de ez ertheto :( De egyebkent utana este mar nagyon vidam volt meg alapbol nagyon mosolygos. Aztan akkor is “sirt” mikor egyszer nagyon rohogtunk valakin (vicceset csinalt na), meg egyszer meg valamin mar arra annyira nem emlekszem de sajat bevallasa szerint is “mindenen sir”. Foleg mikor meghatodik valamin. De egyebkent nagyon jofej es okos es humoros tenyleg.
De nem baj ugye, hogy ilyen? Marmint oke fura de szerintem ez csak azt bizonyitja, hogy nem egy bunko erzeketlen valaki... Vagy valami gond lehet vele, nem ugye? Ma elhivott “randira” en meg igent mondtam, nagyon tetszik, olyan mas. O 19 amugy en 17 vagyok :) (tudom milyen kategoria ez, nem kell felvilagositani koszonom) Kozuletek nincs valakinek ilyen baratja vagy ismerose? :)
Van, hogy nekem is bepárásodik a szemem pár dologtól tanúk jelenlétében, de probléma ez sosem volt. Nem vagyok egy bőgő masina, de ha valami vicces, akkor nevetek, ha dühítő, akkor dühös vagyok, ha meg megható, akkor meghatódom. Vagy nem így kéne ezt?
31/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!