Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Az ugye nem gáz, ha azt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az ugye nem gáz, ha azt mondom neki, hogy szeretném jobban megismerni és beülhetnénk egy kávéra?

Figyelt kérdés

kb 2 hónapja ismerkedtünk meg, sokat beszélgettünk már, de korlátozottak voltak a lehetőségeink (sportolás kapcsán szoktunk csak találkozni). Szerintem szimpatikus vagyok neki én is - bár nekem mindig nehéz volt dekódolni a nők jelzéseit, általábban többet szoktam belelátni mindenbe...

Ha erre végülis nemet mond, akkor bszhatom, a szó rosszabbik értelmében.

2017. nov. 12. 19:51
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez a kávéra meghívás abszolut normális és kulturált.
2017. nov. 12. 19:54
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen jó.
2017. nov. 12. 19:54
 3/6 anonim ***** válasza:
72%

Nagyon jól nyomod.

Ne, ne vond kétségbe a tudásod.

2017. nov. 12. 19:58
 4/6 anonim ***** válasza:
63%
Így kell csinálni
2017. nov. 12. 20:01
 5/6 anonim ***** válasza:
0%

Semmi értelme kávézni hívni.

Ha jól nézel ki és vonzódik hozzád, akkor fogdosd, aztán vidd fel magadhoz és tedd magadévá.

Ha nem nézel ki jól, akkor kénytelen leszel fűzni elég sokat. Hazudj neki, hogy gazdag vagy, az megtöri a jeget a nőknél.

2017. nov. 12. 20:12
 6/6 anonim ***** válasza:
Szóval gáz-e megmondani, mit akarsz? Aha. Nagyon.
2017. nov. 12. 20:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!