Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, szerintetek hogy próbáljam megismerni?
Figyelt kérdés
A helyzet elég bonyolult. Szoktam látni a buszon egy lányt, aki nagyon tetszik. Szép is és a stílusa is nagyon bejön. De mindig zenét hallgat a buszon. Szerintetek, hogy kéne megpróbálnom beszélni Vele? Arra mondoltam, nyomtatok egy kis kártyát, amin ennyi lenne:Szia! Milyen zenét hallgatsz?
Esetleg más ötlet?
2017. márc. 8. 19:55
1/6 anonim válasza:
Okkal hallgat a lány zenét, nem akar sem beszélgetni, sem ismerkedni. Főleg, ha sem szemkontaktus vagy egyéb nincs köztetek, inkább hagyd békén.
(Ez, mondjuk csak saját tapasztalat.)
2/6 Bad G-Sus válasza:
oda mész kiveszed a füléből a fülhallgatót és bemutatkozol neki és berakod a te füledbe a fülhallgatót. tádááá..persze mindezt magabiztosan és határozottan :D
4/6 anonim válasza:
Irj jó látható papirra,pl,Mit hallgatsz?,És mikor látod felé fordítod,ugy hogy lássa.És ha elmosolyodik,menj hozzá oda,és beszégess vele.Sok sikert.
5/6 anonim válasza:
#1-el értek egyet.
Ha lenne szemkontaktus, még inkább egy mosoly, amiből látszik, hogy felismer, akkor oké.
6/6 anonim válasza:
Próbáld meg, nekem bejönne. A ketteske nem jó ötletet ad, én nagyon megharagudnék egy ilyen lépésért. Ha elmosolyodik , akkor is a kezeddel jelezd, kérdezd, hogy odamehetsz-e hozzá. Ez udvarias gesztus, lehetőséget ad neki a választásra. Így nem érzi erőszakosnak, tolakodónak a szándékod. Hajrá !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!