Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Budapesten hol lehetne megismerni normális, konzervatív, rendes lányokat?
A PC előtt semmiképp!
Van egy rakat hely, nem tudom mond-e neked valamit a tánc iskola, templom ...stb.
Esetleg a Kezeit csókolom, meghívhatom egy kávéra szavak?
Na ugye...
Megy ez, csak a gépet kellene kikapcsolni, és kimenni az utcára.
Azta mennyi gyökér írt ide gyökérségeket! :D Bocsánat a szóhasználatért!
De megtudom érteni, hogy miért írtad ki ide a kérdésed!!!!Ide írt egyesek válaszok után meg főleg. Viccnek is rosszak, ha meg komolyan gondolták akkor meg nagyon nagy problémák vannak. Szerintem.
A kérdésed nem csak a Budapestre értendő részemről, hanem országos szintű...persze csak annak, aki még a normális értékrenddel bír és nem ezzel, amit példaként felhozok azéjelnapalbudapest közvetít már egy jó ideje. Most ez a menő :D Már akinek. Azt mondom neked nehéz helyzetben vagy kedves kérdező,de ugyanígy , ha nő lennél akkor is nehéz helyzetben lennél.
Én ajánlanám neked a mozit, könyvtár talán? most sok helyen vannak szabadtéri programok esetleg ott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!