Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Emiatt rémes randipartner vagyok? Ne számítsak második randira, ugye?
Figyelt kérdés
Szóval, egyik nap volt egy randevúm egy pasival, aki külsőre régóta tetszett, de korábban nem beszéltem vele sosem, és nem ismertem. Valahogyan felmerült a Brexit téma, mert angol szakos vagyok, erre a pasi elkezdte osztani az észt, hogy Nagy Britannia az EU egyik alapítója... Na, mindegy. Egy pár percig mosolyogva hallgattam, aztán kitört belőlem a röhögés, mert akkora hülyeségeket hordott össze, hogy csak na. Úgy tűnt, le akar nyűgözni az intellektusával és a tudásával, de csupa sületlenséget modott... Amúgy ő mérnök szakon van. Odáig fajult a dolog, hogy rákerestem neki a neten a témákra, amikről okoskodott, és elsápadva olvasta, hogy tényleg hülyeségeket beszélt. Nagyon gáz volt a szitu...2018. jan. 5. 17:01
1/22 anonim válasza:
Mi ebben a gáz? Kötelező lenne mindent tudni és mindenben egyetérteni?
2/22 anonim válasza:
Én csak azt nem értem, hogy egy ilyen bemutatkozás után miért akarnál második randit? :D
3/22 anonim válasza:
Ahogy leírtad szerintem egyáltalán nem ciki :) legalább beszéltetek és ezzel is megtudtál róla dolgokat, az rosszabb ha a randin a légy zümmögését is hallani, mert nincs miről beszélni
4/22 anonim válasza:
Szerintem nem égő. Neked volt igazad, ha később komolyabbá vált volna a kapcsolatotok akkor mindig ráhagytad volna nehogy sértse az önérzetét? Legalább megkímélted attól, hogy mások előtt lejárassa magát a jövőben. Véleményem szerint helyesen cselekedtél.
5/22 anonim válasza:
a mérnöki szakma rejtelmeiről is beszéltetek? Ha arról beszélt volna, az lenne a bajod.
6/22 anonim válasza:
Szerintem meg szuper csaj vagy: letörted egy magát alfahímnek képzelő egyed szarvát. Sok ilyen menőjenőnek ez dukálna, mindjárt ki is derülne, hogy igazából legtöbbjük csak egy szánalmas kisfiúcska.
7/22 anonim válasza:
Hogy jön hozzá egy pasi, hogy okoskodjon egy nőnek, nem igaz?
Még ilyet....
Igen, én sem akarnék randizni ezek után, pláne, hogy utálom az okostojás nőket.
8/22 anonim válasza:
9/22 anonim válasza:
Es miert akarnal vele masodik randit? Nyilvanvaloan ostoba szegeny.
10/22 anonim válasza:
Én meg még jobban utálom az olyan pasikat, akik nem értenek valamihez, de okoskodva osztják az észt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!