Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mire számítsak a randin?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mire számítsak a randin?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Kb 2 hete kezdtem el csevegni a neten egy sráccal. Pár napja áttértünk messengerre ahol beszéltünk is párszor, meg is beszéltünk egy találkát, mindketten egy hosszabb kapcsolatból léptünk ki.

Magamat is meglepve hamar megtaláltuk az összhangot, pedig ez nekem nem megy olyan könnyen, külsőleg sem az esetem, a szavaiból kivéve én sem, mégis órák hosszat el tudunk csevegni.

Néha tesz erotikus utalásokat is, csipkelődik is, ami kölcsönös, viszont kijelentette amiatt nem kell félnem,hogy az első alkalommal az ágyába vinne, mindennek megvan az ideje azt mondta.

Én helyeseltem, szerintem sem kellene az első randin szexelni, viszont a csók és társaitól nem zárkózom el, nem tervezek, szeretem a spontán dolgokat, ez tetszett neki.

Vasárnap találkozunk, foglalt helyet egy igényesebb pub-ban, rég randizott már, én is, tudom kínos, de kicsit bepánikoltam, kezdem megkedvelni a srácot, de nem tudom akarok-e komolyabbat, bennem van az is, hogy csak "arra" kellek neki..

Tegnap este azt mondta utál engem, mert megkedvelt engem, bárcsak ne tudna kedvelni, mert megint sérülni fog, majd bocsánatot kért.

Válaszokat előre is köszönöm!

23/L (ő: 27/F)

2017. szept. 9. 09:20
 1/6 anonim ***** válasza:
78%
Ket erzelmi serult labilis talalkozasara, arra szamits.
2017. szept. 9. 09:38
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Erre

Nézd meg a fapofa című filmet:

https://www.youtube.com/watch?v=yQiNBfgBvoY

2017. szept. 9. 09:42
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Arra szamits, hogy sikerult kifognod egy feleslegesen dramazo szerencsetlent.
2017. szept. 9. 09:44
 4/6 A kérdező kommentje:
Hát ezek elég egyértelmű válaszok, lehet igazatok van.
2017. szept. 9. 09:56
 5/6 anonim ***** válasza:

"Tegnap este azt mondta utál engem, mert megkedvelt engem, bárcsak ne tudna kedvelni, mert megint sérülni fog, majd bocsánatot kért. "

Ez egy kicsit bizarr. Mentálisan "okés" ez a pali?

Utál, mert megkedvelt. Elég gyerekesen fejezte ki magát. Téged utál, mert Ő megkedvelt? Hát hogy a francba mondhat ilyet felnőtt ember? Itt valami defekt van.

Nem akar megint sérülni = Nem áll készen egy újabb kapcsolatra. Az sem vall érett jellemre,hogy valaki azt hiszi, csak mert az előző kapcsolat drámaian fejeződött be, akkor ez is úgy fog. És ha úgy fog? Ez egy gyáva hozzáállás.

Egy ilyennel minden randizni? Én minél hamarabb lemondanám a randit! Nem hogy lemondanám, kizárnám az életemből. Jobb esetben csak gyerekes, rosszabb esetben "kattant".

Szóval ha értelmes lány vagy,vasárnap te nem fogsz talákozni vele..

2017. szept. 9. 13:00
 6/6 anonim ***** válasza:

Az este az azt mondta dolgot szóban vagy írásban tette?

Ma már a pötyögést is sokan beszédnek veszik, amely lássuk be, hogy tökre félreérthető, de még a gesztusok nélküli beszédet is.

Tehát a hangsúly és stb is meghatározza, hogy csak tréfa vagy komoly részéről e kijelentés és nem is tudod, miért jött ezzel hirtelen elő ( meghalt egy barátja....fene tudja ), így csak feltételezés minden vélemény.

Persze, lehet defektes is, de te "ismered" jobban, mint mi...

A talin megtudsz mindent, de vigyél magaddal gázsprayt;)

2017. szept. 9. 13:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!