Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik! Ha megcsókoltok egy nőt az első randin mi a szándékotok?
Attól függ ki az a nő.
-Semmi
-Második randi, még több csók
-Csak szex
-Komoly kapcsolat
Mikor mi.
Egy lánynak mi a szándéka ha első randin csókolózik? :P
Ebből a világon semmi nem derül ki!
Azokkal is csókolózom az első randin, akiktől szexet akarok és azokkal is, akiket nagyon kedvelek és kapcsolatot akarok velük.
Ha két totál ismeretlen ember akik tetszenek egymásnak együtt tölt beszélgetve 3-4 órát, közben akár egy-egy ital is lecsúszik és beszélgetés közben jól megértik egymást, látják hogy vannak a dolognak alapjai, van jövője, akkor nem értem miért ne férne bele a csók. Két felnőtt ember vonzódik egymáshoz. Miért ne éljék meg a vonzalmat?
De mondom, én eddig életemben minden lánnyal/nővel már az első randin csókolóztam, függetlenül attól hogy alkalmi volt később, vagy hároméves kapcsolat. Ez nem jelent semmit önmagában.
26/f
Nem tudom...talán egy hosszú kapcsolat. Legalábbis én mindenképpen így állok hozzá
29f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!