Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első randira kötelező az ing, hogy alkalomhoz illő legyen?
Rajtam nagyon ritkán van ing, akkor is sokszor úgy hogy nyitott ing alatt póló van.
Legtöbbször pólóban, vagy ilyen vastagabb pulcsiban (de nem az a klasszikus, hanem igényesebb) megyek első randira és teljesen rendben van.
Pedig általában szebb, igényesebb helyekre ülünk be egy kis séta után, de ezzel még sosem volt gond, hogy pólóban megyek. (Sem nem mondták, sem nem éreztem hogy rosszat gondolnak emiatt.) Abban menj amiben jól érzed magad és még elég igényesnek érzed a környezethez amiben leszel.
"Disz iz dö engrieszt nörd, jú ever höööörd... híz di engri videó gém nööööööööörd..."
#Kérdező
Csak azért ne viseld azt, mert valaki anno azt mondta, hogy muszáj. Én bőrkabátban mennék egy lazább inggel (nem az a tipikus NERD kockás vagy fehér)
5
Ha pólóban jobban érzed magad, akkor legyél abban. De amúgy elég ha csak körülnézel magatok körül amilyen helyre mentek, hogy ott a legtöbben hogy vannak öltözve.
Ing és estélyi? Estélyinek a szmoking a párja, nem az ing.
A csaj minden szőrszálat leszed magáról, az egész arcát legyantázza, előző nap talán egy arcpakolást feldob, hogy szebb legyen a bőre, megcsinálja a haját, szépen felöltözve illatosan megjelenik, neked meg nehezedre esik egy inget húzni a sörhasadra, mert az már túlzás?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!