Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Előfordult e már, hogy viszony...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Előfordult e már, hogy viszonylag friss ismeretséggel már az első randi éjszakáján lefeküdtetek és tartós kapcsolat lett belőle?

Figyelt kérdés
2017. szept. 7. 15:36
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
97%
Egyszer feküdtem le valakivel első randin, nem is indult többnek az akkori életheyzetünkben.. ennek több, mint 7 éve, azóta házasok vagyunk.
2017. szept. 7. 15:43
 2/11 anonim ***** válasza:
Csak majdnem feküdtünk le, mert a körülmények akadályoztak. (Nem otthon voltunk.) Két éve együtt élünk.
2017. szept. 7. 15:45
 3/11 anonim ***** válasza:

A csajom rám mászott mikor elsőnek bementünk a szobámba.

Ez 2 nappal azután volt hogy elsőnek találkoztunk közös ismerősök által.

Óriási szerelem lett belőle 2 évig jártunk.

2017. szept. 7. 15:55
 4/11 anonim ***** válasza:
Abszolút.. Legnagyobb szerelmem lett
2017. szept. 7. 16:22
 5/11 anonim ***** válasza:
Harmadik randin. Hét éve vagyunk együtt.
2017. szept. 7. 17:22
 6/11 anonim ***** válasza:
0%
Téged csak az érdekel, hogy van-e ilyen? Mert ahol van szabály, ott általában van kivétel is...
2017. szept. 7. 17:28
 7/11 A kérdező kommentje:
#6-os félre érted. Engem az érdekel, hogy ha ezzel indítunk az, hogyan hat ki a kapcsolatra. Más szóval, hogy szabad e így indítani, és hogy ez mennyire jó vagy rossz csak úgy tudhatom meg ha meg kérdezek olyan embereket akik tapasztaltak ebben ;).
2017. szept. 7. 17:48
 8/11 anonim ***** válasza:
0%

Szerintem kihat.

Nekem volt olyan hogy első randin szexeltünk, 1 hónapig tartott a kapcsolat, nem emiatt mentünk szét, de azért mindig ott motoszkál az ember fejében, hogy másnak is könnyen adhatja magát.

Persze állította hogy még soha ilyen nem fordult vele elő, hogy első randin...

Hát persze...

2017. szept. 7. 18:36
 9/11 anonim ***** válasza:
91%

Szerintem nem kár azért az emberért, akinél ez kihat a további kapcsolatra. Én is gondolhatnám, hogy ha a pasi első este már a bugyimba igyekszik befelé, vajon holnap nem igyekszik-e máséba, de nem gondolom, mert szerintem egyrészt felesleges megjátszani magunkat, ha akarom, akkor kimutatom, és csak értékelni tudom, ha ő is kimutatja, másrészt pedig attól, hogy őt akarom, korántsem biztos, hogy holnap mást akarok majd.

Nálam voltak több hónapos várakozások, és buliban találkozós együtt alvások is, sőt, volt, akivel tényleg csak aludtunk akkor. Nem éreztem, hogy bármelyiknél számított volna, hogy mennyire gyorsan vagy épp lassan jutottunk el az első alkalomig. Más-más ember más-más oldaladat hozza előtérbe.

Pl a mostanival is első éjszaka már szexeltünk, még nem is igazán hivatalos a kapcsolatunk, és ma bulizni megyek, de akár velem tart, akár nem, ő fog az ágyamban várni, akkor is, ha fáradt lesz és csak alszunk, mert őt akarom látni, ha felébredek, nem mást. :)

2017. szept. 8. 08:03
 10/11 anonim ***** válasza:

Elsőnél "csak" alvásvolt sok beszélgetéssel.

Másodiknál petting, harmadiknál lefeküdtünk, de ez egy héten belül történt, tavaly nyáron.

Kilenc hónapja pedig együtt élünk.

27n

2017. szept. 11. 10:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!