Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik azt írják, hogy itt gyk-n ismerték meg a párjukat! Mégis hogy csinálták?
Mi is itt ismerkedtünk meg.
Egy egyszerű üzenetet privátból nem fognak kitörölni. Bármilyen kérdésnél ráírhatsz valakire, utána már csak te fogod korlátozni, ki írhat neked:)
Jaj, ne legyél már ennyire sügér, kérdező! Nem azt kell kiírni, h ismerkednél, mert azt azonnal törlik, meg amúgy sem jelentkezne senki, mert ez ilyen lúzer dolog.
Írj ki kérdést, érdekeset, ami nagy tömegeket vonz, a szimpibb válaszolóknak írj privátot, talán kialakul bezsélgetés.
Vagy nézegesd te mások kérdéseinél a válaszokat és írj, ha valakié megtetszik. Na de nehogy elkezdj most boldog-boldogtalanra ráírogatni! CSak akivel komolyan szimpatizálsz és tényleg egyetértesz vagy nem értesz egyet, szóval akivel esélyes, hogy a sziamizu után is tudsz neki mit mondani.
Szívesen, életképtelenke.
Nem hinném,hogy senki nem ír vissza, én is nagyon oskszor válaszoltam már privire, annak ellenére,hogy nem akartam ismerkedni :)
Persze azért annyit még mondjuk el a kérdezőnek,hogy az első privije ne arról szóljon,hogy szeretne megismerkedni az illetővel, mert arra biztos nem kap választ, legalábbis kevesebb az esélye.
Ahogy már írták is: szimpatikus volt a kérdésre adott válasza, hasonlóan gondolkodik Ő is, tegyél fel kérdést kérdező, de legyél tolakodó, csak simán érdeklődő...és ügyelj a helyesírásra (bár ahogy látom azzal nincs gond) mert ez nagyon sok embernél alap.
Én soha nem akartam itt ismerkedni, mégis számtalanszor rám írtak húsz év alatti lányok, noha sohasem titkoltam, hogy 58 éves öreg csóka vagyok. Csak ebben az évben három kalandom lehetett volna, és csak remélni tudom, hogy nem lesz több felkínálkozás.
Legyél egyedi, jellegzetes arca az oldalnak, és meglesz az eredménye. Ehhez persze az kell, hogy mindig látsszon a felhasználóneved.
Inkább a vén kéjenc ami beugrik rólad. Kb. mint Zseniális Teknős. Az a pár csaj sem miattad ír rád, hanem reménykedtek, hogy mivel trotyakos vagy, lehullik egy kis pénz vagy más értéktárgy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!