Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Azok, akik nagyon sok idő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azok, akik nagyon sok idő után jöttek össze, hogy csinálták? Mi történt?

Figyelt kérdés

Ismerek néhány ilyen párt. Nagyjából 2 éve voltak barátok, egy sakk klub, táncklub stb. Most 2 éve milyen jól elvannak.

Ti ismertek ilyet? Mi változott?

2015. nov. 20. 22:17
 1/4 anonim ***** válasza:

Én 4 éve ismertem a páromat. Bekerültem a baráti társaságukba, de alapvetően mások miatt voltam ott. Őt ismertem a legkevésbé, sose volt köztünk szoros baráti viszony, inkább csak jó ismerősök.

Mi változott?! Nem tudom. Vagyis benne nem tudom mi változott, mert eleinte egészen biztos, hogy nem nézett rám potenciális barátnőként.

Kb. egy időben léptünk ki a kapcsolatainkból, aztán bepróbálkozott nálam. Ostromolt egy darabig, a végére már nagyon felkeltette az érdeklődésemet és beleszerettem.

Hogy benne ezek az érzések mikor alakultak ki..fogalmam sincs. Már akkor komoly érzelmei voltak felém, mikor először próbálkozott, de nem is értettem, mert sose mutatta.

2 éve együtt élünk, nagyon jól vagyunk. :)

Ugyanebben a baráti társaságban még egy páros összejött. Ők 1 évvel utánunk, tehát már 5 éve ismerték egymást. Ráadásul ők jó barátok voltak, velünk ellentétben. Elég sokat együtt lógtak. Ők egyszerűen csak egymásba szerettek.

2015. nov. 20. 22:33
 2/4 anonim ***** válasza:
Én kicsit több, mint 3 éve ismerem azt, akivel mostanában kezdünk közelebb kerülni, és még így is lassan. Kollégák vagyunk, ráadásul ő akkoriban jött össze valakivel, mikor én odakerültem, egyáltalán nem volt téma, hogy több legyen köztünk. Egy ideje megváltozott irányomban, hát, majd meglátjuk.
2015. nov. 20. 22:47
 3/4 anonim ***** válasza:

Én 2 éve ismertem elötte a barátom. Közös baráti társaság által ismertem meg, ezután pedig rájöttünk, hogy nagyon sok bennünk a közös és elkezdtünk folyton együtt lógni. Egyetemre járunk, tehát mentünk mindig be a könyvtárba "tanulni", főleg játszani a gépeket, filmeztünk elvoltunk, zárás után pedig beültünk vhova egy sör társaságába beszélgetni stb.

Én nekem az első pillanattól kezdve tetszett, de mikor már együtt töltöttük az időnk nagy részét, utána teljesen belehabarodtam.

Úgy jöttünk össze, hogy általában minden héten mentünk együtt sörözni, jól elvoltunk, kártyáztunk közbe stb, sokszor hívtunk ismerőst is, és az egyik barátnőm (aki tudta, h én belé vagyok zúgva) megkérdezte tőle míg elmentem pár percre, hogy miért nem jön össze velem, mikor nyilvánvaló, hogy tetszünk egymásnak?. Nem tudom mit felelt, mert nem 1 sört ittam már akkorra, meg csak a beszélgetés végére értem vissza, de mikor hazafelé sétáltunk (ő nem abba a városba lakott, így sokszor nálam aludt) bevalotta, hogy ő is szeret engem. Én bőgtem, hogy miért nem mondta ezt meg elöbb, mint h 2 évig szenvedek itt magamba. Aztán másnap volt és onnantól kezdve járunk :) Ez volt 2 éve és tökéletesen megvagyunk :)

2015. nov. 21. 01:21
 4/4 anonim ***** válasza:
Amikor nyertem a lottón akk jöttünk össze.
2015. nov. 21. 09:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!