Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők szeretik (sokan) megcsalni a párjukat, mert kell a génfrissítés (két apa-több kombináció, jobb túlélés) és a válások javát is főleg a nők kezdeményezik. Előbb is találnak utána párt. Akkor miért a nők a szentek mindenhol és a pasik disznók?

szerintem egy gyerekes anyukának rosszabbak az esélyei párkeresésben, mint a férfiaknak. (sorry ez nem volt szorosan a téma része)
Azt nem tudom, hogy miért a nők a szentek. Én nem általánosítanék.

nagyon ott lehet az a pasi aki kint megcsinálja a sok munkát, fúr, farag (ha ért hozzá), fát vág, fűrészel, robikapázik, füvet vág stb. Én sok olyat ismerek aki nagyon tohonya, és még a feleségének sem segít.
Én bőven elégedett lennék ha ezeket is teljesítené. Meg persze tartsa tiszteletben a rendet otthon, hogy ne kellejen takaritani utána olyan sokszor.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!