Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok! Nektek mennyire jön be ez a csaj? (lányok véleménye is érdekel)
Előre szólok, hogy mindenkit fel fogok pontozni (és mindenkit erre is kérek) elejét véve az álszent és polkorrekt véleménynyilvánításnak, amire nem vagyok vevő sem itt, sem más kérdésnél, mert anonim oldalként az őszinteség lenne a gyk lényege.
Tehát erről a csajról van szó:
Ne csak ezt az egy képet, hanem többet is nézzetek meg róla és írjátok le, hogy mi jön be nektek rajta és mi nem illetve, hogy el tudnátok-e őt képzelni a barátnőtöknek.
Ja és természetesen lányok véleményére is kíváncsi lennék az ő szemszögükből.
Kort (adott esetben nemet) is írjatok pls.
Én 24/F vagyok.
Elnépzelhetö hogy barátnökent elfogadnám. Külsöre átlagos, de jol nèz ki. Szépek a fogai. Nekem bejön😊
29f
Nekem nagyon bejön. Tetszik a haja, illetve csinos az arca. (És megsúgom, hogy fiú létemre nézem a videóit😂)
17/F
Szerintem szép, örülök hogy nem egy totális gebe csajjal reklámozzák a fürdőruhát. Respect.
18/l
Ez is egy "szépségcsatornás" csaj.
Világosak a tónusai mint nekem,ezért a smink kell rá!
Így a szürke átlagosból szép lányka lesz.
Fogai a legszebbek.
Szépen beszél és jó a hangszíne.
Alakja vékony.
Szerintem követendő az ápoltsága minden fiatal lánynak.
N/43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!