Fiúk! Számotokra jelent valamit, ha egy lány akit megcsókoltok utólag bevallja, hogy számukra ez volt az első csók?
Főleg 2O éven felüliek véleménye érdekel.
Ha mondjuk, egy ismerkedős est végén megcsókoljátok a lányt, akiről később kiderül, hogy ez volt neki az első csók, és csak azért ment bele, mert kedvel titeket régebb óta, de amúgy nagyon félős, visszahúzódós, akkor adtok ennek jelentőséget? Pozitívum vagy negatívum számotokra ez? Ha később miattatok mégsem lenne folytatás, akkor rosszul esne, hogy elhülyítettétek a lányt?
deharanyos.:DD hát annak az egynek örülnék h legalább az első csókja tökéletes, másrészt meg sok idő energia rámenne a betanításra..pl:.szájhasználat óra :D
ha éreznék bármit iránta,ami a többi lány fölé emeli,akkor foglalkoznék vele testileg lelkileg ahogy azután senki :D de egyébként meg nem, és erre jó esélye van....És nem esne rosszul sajnos ilyen az élet nem rajtam áll.
Nagyon örülnék neki. Mert őszinte, mert én vagyok az első, mert megmerte tenni még így is, és bízik bennem, hogy ezt mind megtette egyszerre :)
És miattam aztán miért ne lenne folytatás? Ez olyan támpont lenne(bizalom, őszinteség, stb), hogy az leírhatatlan. Nem is csókolnék meg olyan lányt, akivel nem tervezek előre, szóval ilyenen nem kell rágódni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!