Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket zavar az, ha a randipartner ilyeneket csinál?
Figyelt kérdés
Az ismerkedès korai (3-4-5 hetes szakaszában becèzget, pl. èdesem, drágám, szerelmem stb- nek nevez.
Mikortól normális "komoly" nak venni egy kapcsolatot? Pár hèt után nem korai ?
2017. jún. 27. 20:53
1/9 anonim válasza:
Sokak szerint a 2.-3.randin már csókolózni kellene. Hát... Én ezzel nem értek egyet.
3-4-5 hét az sokak szerint már nem "korai". Szerintem is az, nem is mondanék akkor még ilyet, de mindenki más... Ha zavar, mond meg neki!
2/9 anonim válasza:
Hát ez engem nem csak a korai szakaszban zavarna..
3/9 anonim válasza:
Mért kellene mást mondania, ha így gondolja?
Ha tetszik az alak örülj neki, ha nem akkor meg úgyis mindegy.
4/9 anonim válasza:
Én ilyen szavakat csak szarkasztikusan használok, szóval igen, eléggé zavarna.
5/9 anonim válasza:
Attol fugg, en hogyan gondolkodom rola, ha mar tudom, hogy komolyan tervezek vele, akkor nem zavarna, ha meg csak az ismerkedos szakaszt erzem, akkor furcsallnam.
6/9 anonim válasza:
Ha már kialakultak komolyabb érzelmek, akkor nem zavar, sőt...
7/9 anonim válasza:
Engem nem zavarna, ezzel egy olyan hangolatot hoz a kapcsolatba ami jobban összeköti a két embert, de azt gondolm persze ez nem mindenkinék van így, valakit zavar.
8/9 anonim válasza:
Zavar. Mint mikor üzenetet kapsz itt a semmiből, hogy "szia kedves". Bitch u don't know me.
9/9 anonim válasza:
hát elég komolytalan lehet. Amúgy se bírom az ilyen embereket akik igy pár szó után már így hivnak akár poénból is. Szerintme gagyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!