Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk titeket mennyire zavar,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk titeket mennyire zavar, ha egy lánynak sok előnytelen külső vonása van, de tesz ellene?

Figyelt kérdés
Tehát, csúnya a bőre, száraz, repedezett, viszont használ testápoló krémet. A talpai is rondák, nagymamásak, viszont jár vele rendszeresen gyógypedikűrre. A haja zsírosabb, korpás, de gyakran mossa emiatt, hogy ne látszódjon. Így értem, hogy sok alapvetően csúnyább vonása lenne, de tesz ellene, csak mondjuk együttélésnél ez kiderülne hamar. Titeket mennyire ábrándít ki az ilyesmi?
2017. jún. 14. 09:00
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerinted, hány tökéletes ember van, na és kinek mi a tökéletes. Minden embernek vannak külső hibái. Legalább is, amit ő annak tart, amin szeretne változtatni. Ezekért, el lenne utasítva az ember, egy kapcsolat nem lenne.
2017. jún. 14. 09:36
 2/5 anonim ***** válasza:

A felsoroltak közül egy sem olyan ami a többségünknél problémát okozna szerintem. A talpad lehet max gond, ha a harisnyát szereted, mert több fogy, vagy nem tudsz összejönni lábfetisisztával.

30/f

2017. jún. 14. 11:16
 3/5 anonim ***** válasza:

Korpás, zsíros hajra: teafa olaj minden mennyiségben.

Csúnya, repedezett, száraz bőr: kókuszolaj

Ezek nem "csúnyább vonások", hanem jelzések arra, hogy valamid nincs rendben. Nem étkezel egészségesen, nem mozogsz eleget, nem iszol elég vizet...stb.

2017. jún. 14. 12:43
 4/5 anonim ***** válasza:
Minden a mértéktől függ. Van olyan szintű előnytelen külső, ami nem zavaró, van ami még elviselhető, és van ami már kifejezetten zavaró. Volt olyan lány, akivel azért nem akartam randizni másodjára, mert észrevettem, hogy repedezett a sarka, és ez számomra visszataszító...
2017. jún. 14. 14:15
 5/5 anonim ***** válasza:

Nekem is gyorsan zsírosodó hajam van, tág pórusú az arcbőröm, akad pár ráncom is, de ez nem gátolta meg a barátomat annak idején sem, hogy összejöjjünk.

Akinek tetszeni fogsz, meg fogja látni benned a szépséget és a hibákat figyelmen kívül hagyja!

2017. jún. 14. 14:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!