Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azok a pasik/nők akiknek előnytelen külsejű párja van, mennyire élnek át őszinte érzelmeket/boldogságot szex közben?
Kerdezo feluletes majom vagy
Egyszer majd uszogumis kopasz pocakos leszel egy igazi majom aki majd 20 eves feszesfenekut akar mert nincs tukre.
Remelem egyszer rajossz az elet nem errol.szol
A kulso csak csomagolas
Igazad van, VAN AZ A KATEGÓRIA, AKITŐL TE ROSSZUL VAGY. Ami, egyáltalán nem azt jelenti, hogy más is rosszul van tőle.
Lehet számodra hihetetlen, de a barátom, totál szerelmes és én meg ahhoz a nőhöz bottal nem nyúlnák. Valószínű, fordítva is igaz. Akit én imádok, nincs az a pénz, amiért ő lefeküdne vele. A szerelem, érzések, már csak ilyenek.
Egy nagyobb összegben fogadnék, hogy a kérdező tette fel ezt a kérdést is: https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..
Meg még jó pár másikat, de lusta vagyok visszakeresni.
Biztos van olyan, ahol nem számít a dolog, de azért tuti vannak olyanok, ahol kB az van, hogy mert más nincs.
Én is jártam úgy, hogy megismertem egy lányt, nem volt egy szépség, de egy bizonyos ok miatt nekem nagyon bejött.
Kb annyira előadta magát ő is mindig, mint az első.
Imádja, szereti a barátját, aki egyébként egy elég csúnya gyerek volt.
Aztán a sors úgy hozta, hogy nekünk is volt úgy alkalmunk, aztán dugtunk. Én is jó pasinak számítok, azt láttam rajta, hogy úgy van vele, hogy na jó, azért engem nem fog kihagyni, aztán kB a vége az lett, hogy ott is akarta hagyni a barátját.
Utána még darabig szexeltünk, de én komolyabbat nem akartam.
A hármas választól majdnem elsírtam magam:
Okos de előnytelen külsejű lány simán megcsalja a barátját egy jóképű 10/9-essel. Érted, azt hiszed védelmet nyújt az hogy elénytelen a külseje és hogy okos. Hát egy lófaszt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!