Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a csaj kéri el a számom 5 mondat után, akkor mit csináljak, mikor hívjam?
Ilyen még sosem történt velem, eddig mindig csak a "legyünk csak barátok" típus voltam.
Ilyenkor is él a 3 napos szabály?
Honnan tudjam, hogy szexelni akar-e a csaj vagy komoly kapcsolatot? Eléggé szexi külsejű, de nem szeretem csak külső és sztereotípiák alapján megítélni az embereket.
Nagyon tetszik a csaj és nem szeretném elrontani.
Sem azzal, hogy kétértelmű szexuális megjegyzést mondok neki miközben ő komoly kapcsolatra vágyna, se azzal, hogy ellúzerkedem a dolgot mert ha csak egy éjszakára is de megkaphatok egy tökéletes nőt.
Mit tegyek ilyen helyzetben?
Ha ő kérte el a számod akkor ő fog hívni nem?
Amúgy meg milyen 3 napos szabályról beszélsz? Unalmas már ez a játszmázgatás, ne lepődj meg hogy csak a barátaid akarnak lenni.
"Nagyon tetszik a csaj és nem szeretném elrontani."
:D Akkor aranyom, valószínűleg elfogsz rontani 1-2 dolgot, ha nem többet.
Az már egy nagy hiba, hogy a hibáidtól félsz. Ha PickUp-ot követed, akkor ez alap kell hogy legyen.
Légy büszke a hibáidra. Ne tudd meg én mennyit hibáztam, és fogok is. DE! Tudom miket vétettem, és tudom mikben kellet javulnom.
MERT hibázni, különben tökön ruglak...
5 mondat után?
Én semmikor sem hívnám. Nekem túl könnyen khmm... osztogatja a kegyeit.
3-as: Gondolom nő vagy, nem várom, hogy megértsd. Ahogy az ősi kínai mondás is tartja, "Ha sok halat akarsz fogni, akkor ne a halat kérdezd meg, hogy mit tegyél a horogra, hanem a legjobb horgásztól tanulj."
Te sem az éles eszedről vagy híres, kedves 6-os. Ha ő kéri el akkor ő csörget meg engem, ha én az övét akkor én csörgetem meg őt. Mióta az eszemet tudom így csináltam mindig.
- nincs elrontott telefonszám
- mindkettőnknél megvan, bármelyikünk hívhatja a másikat.
Egyébként helyzetjelentés: Tegnap este szexeltünk.
Viszont ingatlanos és mondta, hogy bármikor hívjam ezzel kapcsolatban és másoknak is ajánljam. Mármint mint ingatlanos, nem mint szexpartner. XD
És a szokásos "nem vagyok olyan lány, csak most szakítottam a pasimmal és már fél éve nem szexeltem és ez ilyen egyszeri alkalom volt, mert én tényleg nem vagyok olyan lány." szöveggel búcsúzott el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!