Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azok a pasik/nők akiknek előnytelen külsejű párja van, mennyire élnek át őszinte érzelmeket/boldogságot szex közben?
A párom és én olyan páros vagyunk, akik elsőre nem jöttek be a másiknak, külsőre. És nem is terveztünk semmi komolyat egymással. Jó 1,5 éves barátkozás után jött részemről a szerelem, illetve a felismerés, hogy szeretem. (tetejébe pont akkora ismertem meg, amikor nem volt külsőre a toppon)
De olyan sok volt bennünk a közös, annyira tudtuk mire gondol a másik. Én csak azt vettem észre, hogy már nem vagyok vele szembe olyan kritikus. Ami eddig taszított benne, az vonzani kezdet. Édesnek találtam a hibáit. Pl fogszabályzót hordott, mert kiverték elől a fogát. Hát eleinte ez valahogy nem volt épp jó pont. Nem nézet ki gusztán. És azon kapom magam, hogy arra gondolok elég gyakran vajon milyen érzés lehet fogszabályzóssal csókolózni. Kb. ilyesmikre kell gondolni.
Mire odaértünk, már mindenét akartam és szerettem, még a hibáit is.
És most ennyi év után, hogy már mély szerelem van közöttünk és nem lángolás, most inkább érzem azt, hogy jobb férfit kaptam mint, amit én eltudtam magamnak képzelni.
Azt viszont nem tudom ő mit szeret bennem, mert bennem viszont semmi szeretni való nincs.
Szóval olyan emberekben aki nem is ideális külsejűek, vannak értékelhető, szerethető esetleg szexi részeik. De ha az ember szerelmes, akkor valami átkódolódik benne és a hibákat bájosnak találod benne.
Ez kb. baromság, mint azt állítani, hogy ha valakinek jó teste van, azzal szuper a szex.
Hát a lófaxt! A kettőnek semmi köze egymáshoz.
Sok fiú havert hallottam már panaszkodni, hogy úgy nézett ki a csaj, mint aki az a ruhaszaggatós vadmacska. Aztán az ágyban az egyetlen, ami ment, az a tengeri csillag póz. ;)
Pasikról első kézből van információm: volt már nagyon helyes pasim, aki önző volt, volt aki gyorstüzelő, vagy csak béna. Meg ismerkedtem már meg olyan pasival, aki nagyon is jól tudta, hogy kompenzálja az előnytelen külsejét. Úgy játszik a női testen mint művész a hangszerén. (A női lelken is!) Nagyon gyorsan bele is szerettem, a szexet is vártam, és nem kellett csalódnom. (Kár, hogy munka miatt külföldre ment.)
Az egy dolog, ha valaki lejjebb adja az igényeit. Igenis lehet valaki vonzó, aki nem úgy néz ki, mint egy modell.
A gond ott kezdődik, hogy ha valaki olyannal van együtt, akit ő maga nem kíván és nem szeret.
De ez az ő baja.
Viszont nem kell ezt a sémát ráhúzni mindenkire, aki olyan párral van, aki neked nem tetszik! Ugyanis normális ember elvan inkább egyedül, nem kötelező valakivel azért járnia, hogy legyen.
Lehet, hogy azért, mert nő vagyok, és a pocsék szex nekünk tényleg pocsék, és akkor már egy maszti is jobb. ;)
Talán ezért van, hogy nekünk nem elég a jó test önmagában, mert tenni is kell azért, hogy a szex élvezetes legyen. Sok pasinak meg elég a guminő. XD
Vannak emberek, akik objektíven szépek és vannak, akik bizonyos embereknek szépek, másoknak nem.
Egyik haveromnak mindig bűnronda barátnői vannak. Vézna, szemüveges, kócos alaktalan csajok és imádja őket. Pedig a srácnál modellek is próbálkoznak.
Nekem meg kifejezetten bejonnek azok a lányok, akiknek kicsit nyúlfoga van és a felsőajkukat nem tudják rendesen összezárni. Mindegy, hogy nez ki a csaj, ha ápolt és ilyen (fehér) fogsorral rámmosolyog, azonnal bejön, nem tudok ellenállni.
Más meg erre azt mondja, hogy fujj, kiharapja a pókot a sarokból.
Van egy lányismerősöm, ő meg a kopaszokra bukik.
Az objektiv szépekkel bárki elmegy, a többiekkel kevesebben.
"hanem a szexuális vonzalmat nem sugárzó emberekre (baltával faragott arcú "úszógumis" csaj, alacsony és sovány nyikhaj pasi, köpcös kopasz ürge stb.). Azt hiszem mindenki egyetért velem, hogy az ilyen kaliberű emberekkel tényleg nem lehet kellemes élmény a szex, de hogy nem érzéki szenvedélyen alapuló az biztos."
Ez nem igaz! Valakinek kifejezetten a kövér nők vagy a pocakos férfiak jönnek be. Vagy épp a karakteres arc. Azért, mert szerinted....ilyen-olyan külső nem nyerő, akárhogyan próbálod bemagyarázni, nem mérvadó és egyértelmű mindenki számára.
Igen, a szépség relatív. Akárhonnan nézzük. Nekem pl nem tetszik a kopaszság, de a kockás hasizom sem...akkor sem, ha 100 nőből csak én vagyok az egyetlen egy akinek ez nem nyerő. De engem miért érdekelne a maradék 99 véleménye?? Hiszen egyedül az számít, az releváns...ami nekem tetszik, amit én választok. Szóval maximum a saját nevedben tudsz beszélni TE is..ugyanúgy, mint mindenki. Neked ez és az nem tetszik. Nyilván nem vágysz olyan emberrel kapcsolatba kerülni, aki nem jön be. Ezzel mindenki így van. Tehát akiknek van párjuk (mindegy, hogy te mit gondolsz a külsőségekről) nyilván valóan valamilyen szinten és okból vonzónak tartják a másikat.
Nekem ilyen, hogy lejjebb az igényekkel, meg efféle marhaságok soha eszembe sem jutottak. Mondjuk azért sem, mert nem a külső a lényeg...illetve a szép belső, a külsőn is rengeteget dob. Ettől függetlenül nyilván sosem voltam olyan pasival, akihez ne vonzódtam volna külsőleg is. Akkor is, ha az a pasas pocakos volt. Én imádtam! Nem feltétlenül azért, mert húúúúúú de bejön a nagy bél...hanem mert ehhez olyan pozitív személyiség társult, ami hatására baromira nem érdekelt a pocak...sőt, kifejezetten szerettem azt is!
biztos imádtak
egy "baltával faragott arcú "úszógumis" csaj"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!