Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyire sanszos, hogy bennem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire sanszos, hogy bennem van a hiba?

Figyelt kérdés
Már nem az első eset, hogy azt mondja nekem a srác, hogy oltári jó nő vagyok, és nagyon szívesen lefeküdne velem, de kapcsolatot nem akar. Mindig bizonygatják, hogy nem én vagyok kevés, csak ők most nem akarnak párt. Tényleg így lehet? Vagy valami nagyon nagy gáz van bennem?

2017. febr. 13. 21:19
 1/10 anonim ***** válasza:

Oke a kulso, hogy jol nezel ki ezert lefekudnenek veled. Es a belsovel mi a helyzet?

Amugy nem biztos, hogy benned van a hiba..lehet hogy csak barmokkal sodor ossze az elet.

2017. febr. 13. 21:22
 2/10 anonim ***** válasza:
42%

"oltári jó nő"

Azt is csak azért mondja, h mgbsszn. Ne hidd el. Tuti nem vagy az! :D 21f

2017. febr. 13. 21:27
 3/10 A kérdező kommentje:
2-es nagyon köszönöm, jól esik. Nem vagyok oltári jó nő, sosem éreztem magam annak, de azért nem panaszkodom, elégedetten nézek tükörbe. Ez a belső tulajdonságaimra is igaz. Nyilván tele vgyok hibákkal, amiken dolgozok, de alapvetően nem vagyok egy hülye lány, kitartó vagyok és megmutatom mire vagyok képes.
2017. febr. 13. 21:33
 4/10 anonim ***** válasza:
0%
Mire vagy képes? Mélytorok megy?
2017. febr. 13. 21:34
 5/10 A kérdező kommentje:
4-es: Mi közöd hozzá?
2017. febr. 13. 21:39
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Van az a mondás, hogy:"Nem az a vagány pasi, aki minden nőt megkaphat, hanem az, aki mindet feladja egyért."

Na, a szóbanforgó srácok ezt még biztos nem hallották:)

2017. febr. 13. 21:39
 7/10 anonim ***** válasza:

Olyan ez, mint a nyelvtudás. Hiába tudsz te hottentottául, ha a világon senkivel sem tudod vele megértetni magad.

Lefordítva: Manapság nagy divat lett a lányok körében, hogy csak szexkapcsolatot akarnak a fiúktól. A fiúknak ez rendkívül kényelmes, és meg is szokták már ezt. Naná, hogy nem akarnak tehát komoly kapcsolatot, nem akarnak a nő lelkével nyűglődni. Minek? Megkapják a többi csajtól, ami kell nekik.

Érted? Hiába vagy te egyedül normális értékrenddel megáldva, ha ebben a mai világban nem mész vele semmire.

2017. febr. 13. 22:45
 8/10 anonim ***** válasza:
Legalàbb őszinte nem hiteget éveken àt hogy vâltozni fog stb !Legalàbb nem tàplâl remênyt benned de igy legalàbb hamar eltudod dönteni hogy nem kell a pasi !
2017. febr. 13. 22:50
 9/10 A kérdező kommentje:
8-as: Igen ezt értékelem is, de ettől nem érzem magam jobban...
2017. febr. 13. 22:56
 10/10 anonim ***** válasza:
Lehet hogy a nagydumás hetente nőt váltó alfákkal kerültél össze, bár az hogy elmondták hogy csak szexelni akarnak az fura, mert ők nem szokták, hanem hitegetik a nőt hogy megdughassák.
2017. febr. 14. 09:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!