Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan győzhetném le a félelmeimet, gátlásaimat, ami az előnytelen külső adottságaim miatt alakult ki és ami miatt már lányok is gúnyoltak ki?
Mutatsz képet privátban?
Tuti h nem vagy olyan ronda :-) Legalábbis feltételezem, hogy nincs 4 fejed, nem vagy 500 kiló és nem cserélt helyet az orrod a bal szemeddel.
Még mindig én vagyok. Jó, ha tudod, hogy a tini lányok gyakran mondják TEJESEN ÁTLAGOS külsejű fiúkra is, hogy hú de ronda, csak mert nekik épp nem az esetük. Nagyon nem szép dolog, úgyhogy ne is foglalkozz a ilyenekkel, és ne vedd fel a véleményüket!
Más lánynak meg lehet, te lennél az álompasi.
ha a csaj már látott képet, nyugi ne idegeskedj, az már adott neki egy támpontot, meg dumáltatok is
az ember így alkot egészet, majd hallja és látja milyen vagy élőben, a lényeg csak önmagadat adjad, ugyan úgy kell beszélned, mint fb-n, N
Szerintem is menj el, ha nem jössz be neki, lehet, hogy eltűnik majd a csaj, de ha mindig hárítasz, akkor tuti.
Nézd, lehet, hogy közhely, de tényleg nem a külső számít. Nézd meg DJ Qualls-t ( [link] még modell is volt a Prada-nak! Szerintem kifejezetten vonzó a vidámsága miatt! Humorral minden nőt le lehet venni a lábáról. (akit nem, annál nem is érdemes próbálkozni..)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!