Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket zavar (na) ha a srácnak nem lenne kocsija?
Főleg úgy, hogy más városban laktok és ahol laksz, dolgozol az nem a szülő helyed hanem az 200 km van. És csak vonattal tudnátok közlekedni.
Nem vagyok nagy igényű mielőtt azt írnátok csak nekem fura lenne, hogy vonattal mennénk haza, hogy bemutassam... eddig a volt párjaimnak mindnek volt kocsija, nem új, de így tudtunk menni nyaralni, vagy ahova csak szerettünk volna.
Nekem van jogsim, most kocsira gyűjtök. Neki még nincs és úgy van vele minek az neki...
Utálok vonatozni. Amennyire lehet kerülöm.
Családban van 2 kocsi így addig míg nem lesz saját használhatom anyuét. És nem kell igazodnom semmihez, ha vhova menni akarok megyek.
És úgy érzem a srácnál ez zavarni fog, hogy állandóan a tömegközlekedéshez kell igazodnunk, hogy mikor tud jönni...
Akkor keress olyan srácot, akinek van kocsija.
Most komolyan, mi ebben a nehéz?
Amikor összejöttem anno a párommal nem volt kocsija és nem is zavart, mert nem ezért szerettem belé.
Őt kezdte el zavarni, hogy buszon kell hazacipelni a cuccot a nagybevásárlás után és 2 hét nyaralás sem kényelmes vonattal. Így vettünk egy kocsit. Nyilván sokkal kényelmesebb az élet, 20 perc alatt lent vagyunk (1 óra helyett) a Velencei tavon pl. és kényelmesen meg lehet venni 4-5 karton vizet is. Arról nem is beszélve, hogy nyaralás/kirándulás közben/után/előtt is sokkal jobb.
Bár 12 év után sem szándékozom lecserélni a páromat, de ha újra ismerkednék akkor igen, zavarna ha nem lenne kocsija az illetőnek.
Utolsó, rossz napod van?
Képzeld el, hogy én tankolom, mivel ÉN használom!
Utolsó előtti köszönöm válaszod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!