Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mire számítsak egy 12 évvel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mire számítsak egy 12 évvel idősebb férfi esetében?

Figyelt kérdés

Én 27 éves nő vagyok, a férfi akivel ismerkedem 39 és van egy 8 éves fia. A gyerek az anyukájával él és engem egyáltalán nem zavar, hogy ő van. A kérdésem az lenne, hogy hogy zajlik így egy kapcsolat, akinek van tapasztalata? Mikor ismerted meg a párod gyermekét, hogy jössz ki vele? Hogy kell egy ilyen kapcsolatot elképzelni?

Más: egy 40 közeli férfi is igényli a "sok" szexet? Illetve, várhatok tőle olyan igazi szerelmet, ami a "nagykönyvben meg van írva"? Vagy már lenyugodott és semmi spontaneitás, kisebb meggondolatlanságok, bujaság?

Mindenféle egyéb tapasztalat is érdekel ilyen kapcsolattal kapcsolatban :) Köszönöm!

2017. márc. 4. 21:30
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem minden férfi ugyan olyan, ezért vagyunk emberek,különbözünk.Ha meg szeretnél ismerni valakit, akkor hajrá.Ne mások véleménye legyen a mérvadó,mert nem ők lesznek vele kapcsolatban.Amik úgy általában érdekelnek azt is tőle kéne megkérdezni,vagy megismerni,és akkor tudod majd rá a választ.
2017. márc. 4. 21:54
 2/5 A kérdező kommentje:
Persze, hogy mindenki más. Ettől függetlenül én kiváncsi vagyok, hogy működik másoknál.
2017. márc. 4. 21:55
 3/5 anonim ***** válasza:

én 40 vagyok, nos már megkomolyodtam.. a szexet és a spontán dolgokat szeretem..

De sok férfi ismerősöm már nem, ő már fixen van valahol otthon, neki így jó azt csókolom..

tehát eltérőek a férfiak is.

2017. márc. 4. 22:03
 4/5 anonim ***** válasza:

A szüleim között 9 év korkülönbség van, együtt vannak kb 25 éve, a mai napig jó a kapcsolatuk és felneveltek két gyereket normális felnőttekké.

Emiatt én is el tudnám képzelni hogy hasonló nagyságrendű korkülönbség legyen majd köztem és a lány között, akivel családot akarok.

23/F

2017. márc. 5. 00:36
 5/5 anonim ***** válasza:

Nálunk is 12 év a korkülönbség, csak én 21 voltam, amikor megismerkedtünk. Neki is van egy lánya, akkor volt 4,5 éves és a kislány is az anyjával él. Szerencsére az első pillanattól kezdve nagyon jól kijöttünk, bár mi nem azzal kezdtük, hogy "én itt élek apukáddal, így sokat fogunk találkozni, stb..". Először csak tényleg ismerkedtünk, nem is tudta, hogy mi van köztünk, bár ez nyilván a kora miatt is volt. Ha azt mondtuk neki, hogy az apja barátja vagyok, ő elhitte. Már a kapcsolatunk kezdetén (persze már akkor amikor biztosak voltunk benne, hogy nem 1-2 randi lesz és vége), megismerkedtem vele. Nekem szerencsém van a kislánnyal, mert nem az anyja stílusát örökölte. Mindenre fogékony amit tőlem lát, érdeklődik azok iránt a dolgok iránt amik hozzám kötődnek, szívesen csinál programot csak velem. Sőt amikor nálunk van nem hajlandó a szobájában aludni, köztünk alszik :) Szóval tényleg nagyon jól kijövünk. Szerintem ez azért az anyján is múlni fog a ti esetetekben. Azért mert ő már elég nagy ahhoz, hogy az értelmére és érzelmére hatva is befolyásolja. Nálunk ez annyira azért nem állt fent, mert még elég kicsi volt.

Erre a kérdésedre tudtam igazán hasznos választ adni, 40-es férfivel nem voltam együtt.

2017. márc. 5. 00:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!