Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Idősebb pasik! Hogy tekintetek egy 18-20 éves lányra mint randipartner? Komolyan veszitek őket az esetleges korkülönbség ellenére is?
igen. de jelzem, hogy a kezdet a laza felől indul :)
S lehet komoly is.
40/F
nem veszik :))))
akármit is írnak, NEM VESZIK.
úgy elég nehéz ha csókolom-al köszön,vagy nem mer letegezni:)
nagyjából 2 éve meg ez már mindennapos 20 körüli csajoktól.
40/F
Nem 40 körüliekre gondoltam, hanem inkább huszonévesekre, nagyon túlzó esetben közel a 30-hoz.
Igazad lehet Sunshinedoll. :)
A negyvenes családapáknak'már az egekbe meredt a farkuk kérdező....
(Friss hús.)
Egy 25-26-éves is komolyan vesz ha komoly vagy.
Kicsivel harminc felett vagyok, lélektanilag kell azért, hogy kettessel kezdődjön az életkor, de ha randira kerülne a sor, akkor biztos, hogy komolyan venném, mert annyira megfogott valamivel.
Ha ezzel a korosztállyal akarnék szexelni, egyszerűen lemegyek egy szórakozóhelyre. Persze tisztelet a kivételnek, de ebben a korban még nagy a választék a könnyen kapható lányokból.
Harminc felett egyszer gondolkoztam el hasonló korú lányon mint lehetséges komoly partner, mert már-már nevetséges módon működött a kémia, de időben kiderült, hogy nem meglepő módon van barátja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!