Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha azért nem akar összejönni velem, mert biztos benne hogy hosszú távon nem működne, hagyjam békén?
Nagy a körkülönbség, én huszonéves lány, ő harmincas. Minden működne...de nem akar semmit, mert ő biztos benne hogy pár éven belül úgy is találnék egy fiatalabbat akire lecserélnem.
Persze ígérgethetnék neki mindent, még csak nem is hazudnék mert totál belezúgtam, úgy érzem ő az igazi. De békén kell hagynom igaz? Ez az ő döntése...
Köszönöm mindenkinek a választ. Lehet hogy igazatok van, bár én inkább csak a félszet érzem rajta, ettől függetlenül bármi előfordulhat.
"Jajj igazi" persze, igazad van. Sőt, lehet hogy a kislányt látja bennem. De mi értelme is lenne egy kapcsolatba belekezdeni ha valaki nem azt érezné az elején hogy ő az igazi? Nem kötekedés képp, de szerintem nincs azzal semmi baj hogy így érzek. Nem fogom felkötni magam ha nem jön össze, nem fogom őt üldözni a szerelmemmel, felnőtt emberek vagyunk eltudja mindenki dönteni magának...ettől függetlenül szörnyű érzés az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!