Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Emiatt rémes randipartner vagyok? Ne számítsak második randira, ugye?
Randizástól eltekintve az egyik legjobb érzés az, amikor valaki bődületes baromságokat állít, majd felvilágosítom a dolgokról, továbbra is köti az ebet a karóhoz, majd végül rájön, hogy upsz.
Ilyenkor olyan jó hallgatni a néma csendet és nézni az idióta fejét.
Nem a tévedéssel/rosszul tudással van a gond, hanem annak hiányával, hogy feltudja ismerni azt, hogy a másik jobban tudhatja.
Ez párválasztásnál is remek előszűrő, mert viták-nézeteltérések előjönnek. Ki a francnak van szüksége olyan társra, aki csak a saját maga igazát látja és mint egy idióta, azt nyomatja.
A végén a lényeget lehagytad! :)
Hogyan fogadta ténylegesen a dolgot? Igazat adott vagy "eszébe jutott, hogy a vasalót bekapcsolva hagyta és mennie kell haza?" :D
Mert ha kulturáltan el tudja fogadni, hogy olyan dolgot mondott ami nem állja meg a helyét és elnézést kért (én ilyen típus vagyok, még beférek az ajtón hál istennek, nem ütközik bele az egóm az ajtófélfába) akkor no problem. Viszont ha nem, nos akkor tényleg értelmetlen folytatni.
De ha mind a ketten korrektek akartatok volna lenni:
-Hülyeségeket dumál
-kiröhögöd (azért te sem mentél a szomszédba indiszkrécióért)
-elnézést kér, hogy hülyeségeket beszélt
-Te is, hogy kiröhögted, mert erős volt.
Ezek után lehet mosolyogva megbeszélni a második randit is, szerintem. :)
#lehetlepontozni
Fharminconteteje
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!