Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ferfiak, zavarna ha kiderülne, hogy a nő több kilóval rendelkezik mint gondolnátok?
Randevúm lesz egy sráccal, akivel még csak facebookon beszéltünk, egy féléve, akkor küldtem képet, csinos voltam, sportoltam sokat, de december óta felszedtem 10 kilót, nem vagyok olyan kövér, de jó nagy fenekem van meg kis pocakom, előnyősen öltözök, de most zavarban érzem hogy is legyen az első randi.. Már neki fogtam újra sportolni.
De visszautasitanatok, mert pár kiló felszaladt?
A férfi túl jóképű..
Ha tényleg láthatóan sokkal húsosabb vagy, mint az akkori képeken látszik, akkor hozd szóba, egyébként meg nem kell róla beszélni.
Egyébként kérlek ne éld bele magad a semmilyen randiba, mert jó eséllyel pofáraesés a vége. Szerintem egy ilyen netes randiból jó ha 10-ből egyszer lesz kapcsolat.
Nem láttátok egymást, nem ismeritek egymást... A fényképek legtöbbször hazudnak...
Ne fűzz hozzá sok reményt és ne éld bele túlzottan magad, mert majdnem olyan, mint egy vakrandi.
Én már több féritól hallottam, hogy utálják, ha a nők csalnak a testükkel.
Szerintem szólj találkozó előtt, 10 kiló az rengeteg, egy 2 éves gyerek súlya.
10 kg egyáltalán nem "rengeteg" (már csak mert valaki ezt írta).
Rám egyszer felkúszott annyi, centiben mindössze pár centi volt. Gyorsan le is adtam.
Nem itt kezdődik az, hogy "rengeteg".
Nem. Csak ne mondj olyat, hogy jajjmeghíztamdemársportolokmegint.
Aki sportos az nálam alapból 3423523626 mérföld előnnyel indul. :D
És nem randevú, hanem találkozó. Magyarul beszélünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!