Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ferfiak, zavarna ha kiderülne,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ferfiak, zavarna ha kiderülne, hogy a nő több kilóval rendelkezik mint gondolnátok?

Figyelt kérdés

Randevúm lesz egy sráccal, akivel még csak facebookon beszéltünk, egy féléve, akkor küldtem képet, csinos voltam, sportoltam sokat, de december óta felszedtem 10 kilót, nem vagyok olyan kövér, de jó nagy fenekem van meg kis pocakom, előnyősen öltözök, de most zavarban érzem hogy is legyen az első randi.. Már neki fogtam újra sportolni.

De visszautasitanatok, mert pár kiló felszaladt?

A férfi túl jóképű..

2018. febr. 24. 18:42
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Miert nem beszeltek messengeren?Akkor latna is es nem kene ezen kattognod :) Szerintem nem veszes 10 kg,ne hozd szoba,takard ugyesen,az ominozis esteig meg probalj leadni belole 🙂
2018. febr. 24. 20:18
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen esetben az számít, hogy kövér(ebb)nek nézel-e ki, vagy sem ahhoz képest, amilyen akkor voltál. A kilók száma nem érdekel senkit.
2018. febr. 24. 20:18
 13/21 anonim ***** válasza:
39%
10 kiló az nem egy pici változás, még férfi esetében sem. Ilyen rövid idő alatt hogy sikerült ennyit?
2018. febr. 24. 20:58
 14/21 anonim ***** válasza:

Ha tényleg láthatóan sokkal húsosabb vagy, mint az akkori képeken látszik, akkor hozd szóba, egyébként meg nem kell róla beszélni.

Egyébként kérlek ne éld bele magad a semmilyen randiba, mert jó eséllyel pofáraesés a vége. Szerintem egy ilyen netes randiból jó ha 10-ből egyszer lesz kapcsolat.

Nem láttátok egymást, nem ismeritek egymást... A fényképek legtöbbször hazudnak...

Ne fűzz hozzá sok reményt és ne éld bele túlzottan magad, mert majdnem olyan, mint egy vakrandi.

2018. febr. 24. 21:26
 15/21 anonim ***** válasza:
53%
Miért nem küldesz neki egy friss képet bármi kapcsán? Mondjuk "Nézd, hol voltam tegnap kirándulni!" címén. Vagy töltsd fel fb-ra és kérd meg, hogy lájkolja! Így biztosan lesz esélye szembesülni a külsőddel és eldöntheti, h akar-e találkozni. Ezáltal vagy magabiztosan mehetsz a randira, vagy nem lesz randi, ahol grimaszolva fogad. Én nem akarnék az első találkán ezen parázni, inkább elébe mennék a dolognak.
2018. febr. 24. 21:42
 16/21 anonim ***** válasza:
48%

Én már több féritól hallottam, hogy utálják, ha a nők csalnak a testükkel.

Szerintem szólj találkozó előtt, 10 kiló az rengeteg, egy 2 éves gyerek súlya.

2018. febr. 24. 21:44
 17/21 anonim ***** válasza:
Szerintem is mondd el neki, azért kiakadhat, hogy másmilyennek látott a képeken, - nem tudni, hogy reagál, bár semmi rossz nem történt.
2018. febr. 24. 22:04
 18/21 anonim ***** válasza:
0%

10 kg egyáltalán nem "rengeteg" (már csak mert valaki ezt írta).

Rám egyszer felkúszott annyi, centiben mindössze pár centi volt. Gyorsan le is adtam.

Nem itt kezdődik az, hogy "rengeteg".

2018. febr. 25. 07:38
 19/21 anonim ***** válasza:
0%

Nem. Csak ne mondj olyat, hogy jajjmeghíztamdemársportolokmegint.

Aki sportos az nálam alapból 3423523626 mérföld előnnyel indul. :D

És nem randevú, hanem találkozó. Magyarul beszélünk.

2018. febr. 25. 09:32
 20/21 anonim ***** válasza:
Azért az nem kevés ilyen rövid idő alatt. És az sem mindegy,hogy milyen magas vagy. Én szólnék előtte, mert úgyis le lehet majd olvasni a srác arcáról a csalódottságot.
2018. febr. 25. 20:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!