Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Lányok, ti mit gondolnátok...

Lányok, ti mit gondolnátok egy olyan srácról, aki mongol származású felmenővel is rendelkezik és ez bizonyos külső tulajdonságain látszik is?

Figyelt kérdés
A dédmamám mongol származású, és ez pár külső tulajdonságaimon látszik is, főleg az arcvonásaimon például: alapvető arcforma, a szemeim valahol félúton járnak a normál és a mandulaszem között. (Az alakom amúgy normál, rendszeresen sportolok, kockás hasam van stb.) Ti mit gondoltok erről, ez negatív tulajdonság, vagy különleges/egzotikus? Légyszi normális válaszokat! :) 19/F

2012. jún. 8. 12:39
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Úú, nekem tuti bejönne *---*

16/L

2012. jún. 8. 14:01
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem van akinek tetszik, és olyan is, akinek kevésbé.. Természetesen egzotikus, és ha alapvetően jól nézel ki, akkor szerintem no para, biztos jól nézel ki! :)
2012. jún. 8. 18:27
 3/3 anonim ***** válasza:
Jaj, túl későn olvastam újra... :DD szóval igen, biztosan helyes vagy.. kicsit sokszor írtam le :D
2012. jún. 8. 18:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!